Σας “χτύπησε” ο μικρός φτερωτός θεός με το βέλος του; Βρήκατε επιτέλους τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωή σας; Θέλετε να τη ζητήσετε σε γάμο σήμερα κιόλας;

Μη διστάσετε στιγμή! Τι κι αν είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η δική σας πρόταση δε χρειάζεται να είναι ούτε προβλέψιμη αλλά ούτε και κλισέ! Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 τρόπους για να είναι η πρόταση γάμου στις 14 Φεβρουαρίου μία πραγματική έκπληξη!

yes-i-do-valentines-day.jpg

Φυσικά και μπορείτε να γιορτάζετε την αγάπη σας κάθε μέρα ή οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου, φυσικά και η 14η Φεβρουαρίου δεν συνεπάγεται απαραίτητα με δώρα και σοκολατένιες καρδιές… όμως γιατί όχι; Αντί να «ξοδεύετε» την ενέργειά σας προσπαθώντας να εξορκίσετε τα «ερωτευμένα» πνεύματα, αφεθείτε στη μαγεία της μέρας και επικεντρωθείτε στον ουσιαστικό λόγο ύπαρξής της! Μη διστάσετε να εκφράσετε την αγάπη σας στο άλλο σας μισό, να πείτε για πρώτη ή για χιλιοστή φορά «Σ’αγαπώ», να αρπάξετε την ευκαιρία να δείξετε πόσο εκτιμάτε τη σχέση σας και ίσως να κάνετε το επόμενο βήμα. Όσο προβλέψιμη μπορεί να είναι μία πρόταση γάμου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, άλλο τόσο αιφνιδιαστική μπορεί να καταλήξει!

Το προλαμβάνειν εστί φιλοσοφείν

Αντί να περιμένετε να κάνετε την πρόταση σε ένα φίνο εστιατόριο, κάνετε την πρόταση λίγο πριν φύγετε από το σπίτι ή στη διαδρομή προς το δείπνο.

yes-i-do-valentines-day-proposal-5.jpg

Πριν καλά-καλά το καταλάβει…

Ετοιμάστε μία κούπα ζεστό αρωματικό καφέ, επενδύστε μουσικά τη στιγμή με Το τραγούδι σας και ξυπνήστε την αγαπημένη σας με ένα δαχτυλίδι και την πιο πολλά υποσχόμενη ερώτηση!

Yes I Do Tip: Go creative και τυπώστε στο κάτω μέρος της κούπας τη φράση: «Will you marry me?»

yes-i-do-unique-wedding-proposals-coffee2.jpg

Έκπληξη, έκπληξη και πάλι έκπληξη!
Τρία χρόνια σχέση, συγκατοίκηση, ρομαντικό δείπνο για δύο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου… και ανησυχείτε μήπως η αγαπημένη σας καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί. Δεν διαφωνούμε. Αφήστε τη να πλάθει σενάρια με τους πιθανούς τρόπους που θα τη ζητήσετε σε γάμο το βράδυ και καλέστε τη εξαπίνης σε lunch break αμέσως ή περιμένετε τη στη λεωφόρο κατά την επιστροφή της σπίτι…

yes-i-do-valentines-day-proposal-3.jpg

“Smile…είναι η candid κάμερα!”
Ζητήστε από ένα φίλο σας να σας βγάλει φωτογραφία και λίγο πριν το “κλιλ” ψιθυρίστε τρυφερά στο αυτί της την πρόταση…

yes-i-do-valentines-day-proposal-7.jpg

Το κουτί της Πανδώρας

Τοποθετήστε το δαχτυλίδι σε συσκευασία που δεν προδιαθέτει το περιεχόμενο, σε κουτί δημητριακών, καφέ, ζάχαρης κλπ. Προσοχή: η συγκεκριμένη πρόταση ενέχει κίνδυνο κατάποσης! Φυσικά βεβαιωθείτε πως δεν είναι ένα κουτί που πιθανόν η αγαπημένη σας να πετάξει!

yes-i-do-valentines-day-proposal-4.jpg

Πρόταση γάμου χωρίς δαχτυλίδι… ασφαλώς και γίνεται! Ωστόσο, φροντίστε να μην είστε τόσο τολμηρός και ριψοκίνδυνος! Εμπιστευτείτε την παράδοση και στο quote που θέλει “τα διαμάντια να είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας” και επιλέξτε ένα από τα 5 πιο πρωτότυπα μονόπετρα δαχτυλίδια από την KK Jewelry Lab που ξεχωρίσαμε για εσάς! 

Το μονόπετρο δαχτυλίδι θα κοσμεί το χέρι της αγαπημένης σας για πολλά ακόμα χρόνια, οπότε πρέπει να είναι πρακτικό για την καθημερινότητά της, αντιπροσωπευτικό της προσωπικότητάς της και ταιριαστό με την εικόνα της.

1.  The classic one

KK Jewelry Lab, 18k gold engagement ring with brilliant cut diamond

2. The “vintage treasure” one

KK Jewelry Lab, 18k white gold engagment ring with emerald and triangle

3. The alternative one

KK Jewelry Lab, 18k white gold engagement ring with brilliant cut diamond

4. The “barely there” one

KK Jewelry Lab, 18k gold engagement ring with brilliant cut diamond

5. The “something blue” one

KK Jewelry Lab, 18k gold engagement ring with blue sapphire and brilliant cut diamonds

Δείτε περισσότερα μονόπετρα δαχτυλίδια  εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Εσείς έχετε κάνει κράτηση για απόψε…;!

Η “γιορτή των ερωτευμένων” με άλλο μάτι… κι όμως ο Άγιος Βαλεντίνος ήταν πραγματικός άγιος!

Το δαχτυλίδι των ονείρων σας έχει την υπογραφή της KK Jewelry Lab!