Πολύτιμος, χάρη στην πραγματική του αξία αλλά κυρίως χάρη στη συναισθηματική, ο σταυρός βάπτισης αποτελεί το πρώτο και ίσως το πιο πολύτιμο δώρο του νονού και της νονάς προς ένα παιδάκι που μόλις ξεκινάει τη ζωή του. Ο νονός, με το δώρο του αυτό, τιμάει τους γονείς που τον επέλεξαν για αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο και δένεται μια για πάντα με το πνευματικό του παιδί. Μελετώντας την αγορά του κοσμήματος, καταλήξαμε πως τους σταυρούς βάπτισης της KK Jewelry Lab δεν θα τους βρείτε πουθενά αλλού. Minimal, διαχρονικοί, κομψοί και γεμάτοι συναίσθημα κάνουν upgrade στον κλασικό σταυρό που όλοι γνωρίζουμε και αναδεικνύουν τον σταυρό βάπτισης ως το απόλυτο και πιο διαχρονικό σύμβολο αγάπης που θα θυμίζει μια ημέρα απόλυτης ευτυχίας.

Aπό αριστερά και δεξιόστροφα: Σταυρός από χρυσό Κ18 με διαμάντια κοπής μπριγιάν και ματ φινίρισμα, σταυρός από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντι κοπής μπριγιάν, σταυρός από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντι κοπής μπριγιάν,σταυρός από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντια κοπής μπριγιάν και ματ φινίρισμα, σταυρός από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντι κοπής μπριγιάν.

-You make the memories, we make the jewellery.

-Μπορεί μέχρι σήμερα ο χρυσός να ήταν μονόδρομος, η KK Jewelry Lab, όμως, προτείνει και σταυρούς από ροζ χρυσό, όχι απαραίτητα μόνο για κοριτσάκια.

-Φυσικά, τον σταυρό βάπτισης μπορεί να τον φορέσει και η μητέρα!

«Στην KK Jewelry Lab πιστεύουμε πως ο βαφτιστικός σταυρός είναι ένα κόσμημα!»

Σταυρός από χρυσό Κ18 με διαμάντι κοπής μπριγιάν, σταυρός από ροζ χρυσό Κ18 με διαμάντια κοπής μπριγιάν

«Όλοι μας οι σταυροί είναι χειροποίητοι και, καθώς είμαστε και εργαστήριο, προσφέρουμε την υπηρεσία BESPOKE. Μέσα από αυτή δίνουμε τη δυνατότητα δημιουργίας ενός μοναδικού σταυρού από την αρχή σύμφωνα με την αισθητική σας, επιλέγοντας το μέταλλο, τις υφές (ματ ή λουστράτος) και τις πέτρες, καθώς και την προσαρμογή των υπαρχόντων σχεδίων στο budget της επιλογής σας!»

«Ο βαφτιστικός σταυρός είναι το πρώτο μονόπετρο του παιδιού μας…»

Credits

Photos: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο, καθώς και πολλά ακόμη, στο νέο Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

KK Jewelry Lab: μονόπετρα που θα σας κλέψουν τη καρδιά

KK Jewelry Lab: Υπέροχα Μονόπετρα και Βέρες

The Partyheroes: Spider & Tinky