Πριν από λίγες μέρες βρεθήκαμε στο υπέροχο λαμπερό event της Pandora, σε έναν από τους πιο αριστοκρατικούς χώρους της Αθήνας, όπου θαυμάσαμε από κοντά την νέα συλλογή κοσμημάτων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017-18.

Στόχος της Pandora είναι οι γυναίκες να χαίρονται και να γιορτάζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν κάθε μέρα, ακόμα και τα πιο μικρά, καθώς αυτά  συνθέτουν τις πολύπλευρες προσωπικότητές τους και συνιστούν μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας! Αυτές ακριβώς τις μικρές καθημερινές στιγμές και τα επιτεύγματα των γυναικών συμβολίζουν τα κοσμήματα της Pandora, που συντροφεύουν κάθε στιγμή στη ζωή της γυναίκας, και φυσικά, και αυτή τους γάμου τους!

pandora-yes-i-do.jpeg

Ασημί, θερμές και vintage ροζ μεταλλικές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στα κοσμήματα της νέας φθινοπωρινής συλλογής, αναδεικνύοντας τέλεια τα γεωμετρικά σχήματα, που ταιριάζουν τέλεια σε ένα bridal look. Λαμπερές πέτρες τοποθετούνται σε signature δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ, αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα με το εκτυφλωτικό φως τους σε κάθε κίνηση, δείχνοντας πολύ κομψά με μίνιμαλ νυφικές δημιουργίες. Εντύπωση μας έκαναν και τα κοσμήματα ειδικά σχεδιασμένα για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, εμπνευσμένα από χρώματα και σχέδια που αγαπάμε πολύ από παιδιά!

pandora-yes-i-do.jpeg

pandora-yes-i-do.jpeg

Το hashtag του event #DOseethewonderful πρωταγωνίστησε στα πιο ευρηματικά posts που ανέβαιναν στα social media κάθε λεπτό από όλους τους προσκλεκλημένους, editors, bloggers, δημοσιογράφους και celebrities.

Το συγκρότημα Otherview με την  Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece
Το συγκρότημα Otherview με την  Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece
Βάγια Καλαντζή, 'Έλενα Γαλύφα
Βάγια Καλαντζή, ‘Έλενα Γαλύφα
Ανθή Σαλαγκούδη 
Ανθή Σαλαγκούδη

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα social media της Pandora καθώς και το site και τα καταστήματά της.

PANDORA

website: www.pandora.gr

facebook: @PandoraGreece

instagram: pandoraofficial

Από τη Σοφία Ιωάννου