Το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας πρέπει να είναι μοναδικό, σαν κι αυτό να μην υπάρχει εφάμιλλο και να αποπνέει τη δική σας ξεχωριστή προσωπικότητα. Ειδικά όταν υπάρχουν αμέτρητα δαχτυλίδια αρραβώνων στην αγορά, τη διαφορά την κάνει ο δημιουργός που καταφέρνει κάθε κομμάτι του να δείχνει και να είναι πραγματικά μοναδικό. Στα κοσμήματα της Κατερίνας Κουλουμπούρου της KK Jewelry Lab βρήκαμε μονόπετρα δαχτυλίδια-κομμάτια του πιο όμορφου ονείρου – και δή νυφικού. Λεπτεπίλεπτα, εξατομικευμένα, με μπριγιάν, με ζαφείρια ή σμαράγδια, αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας για να κάνουμε την πιο σίγουρη επιλογή!

Μονόπετρο δαχτυλίδι από χρυσό Κ18 με μπλε ζαφείρι και μπριγιάν.Μονόπετρο δαχτυλίδι από χρυσό Κ18 με μπριγιάν.Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με μπριγιάν και μαύρο επιπλατίνωμα.Δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με μπριγιάν και μαύρο επιπλατίνωμα.Μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 με μπριγιάν.Μονόπετρο δαχτυλίδι από χρυσό Κ18 με μπριγιάν.Μονόπετρο δαχτυλίδι από χρυσό Κ18 με μπριγιάν.Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18 με σμαράγδι.Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18 με μπριγιάν.Μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18 με μπριγιάν.

Προτιμάτε, λοιπόν, εκείνα με τα μπριγιάν, λατρεύετε το μπλε ζαφείρι ή νιώθετε καλύτερα με το σμαράγδι; Ποιο ταιριάζει περισσότερο στη μοναδική σας προσωπικότητα; 

Διαβάστε επίσης…

KK Jewelry Lab | Η Haute Joaillerie στο πιάτο σας!

KK Jewelry Lab by Katerina Kouloubourou | Κοσμήματα για μοναδικές wedding εμφανίσεις με χαρακτήρα

Η KK Jewelry Lab προτείνει ξεχωριστά κοσμήματα για τις festive περιστάσεις της περιόδου των Χριστουγέννων