Τα signature items της ΚΚ Jewelry Lab σε πρώτο πλάνο, με τις καθαρές γραμμές, τους πολύτιμους λίθους και τις αποφασιστικές, ραφινάτες τους λεπτομέρειες, δίνουν φως και χαρακτήρα στις wedding εμφανίσεις μας.

Μενταγιόν από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και μπλε ζαφείρι.
Χέρι από αριστερά και δεξιόστροφα: Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και πράσινο ζαφείρι. Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ μεμπριγιάν και μπλε  ζαφείρι. Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και μπλε ζαφείρι (Συλλογή «Ηλέκτρα»).
Photo: Δανάη ΊσαρηΑπό αριστερά και δεξιόστροφα: Διπλό δαχτυλίδι, φορεμένο σε δύο δάχτυλα, από χρυσό 18Κ, με μπριγιάν και blue-grey spinel. Δαχτυλίδι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και blue-grey spinel.
Καρπός, από τη βάση του χεριού και προς τα κάτω: Βραχιόλι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και μοβ spinel. Βραχιόλι από χρυσό 18Κ με μπριγιάν και μπλε ζαφείρι.
Photo: Δανάη Ίσαρη​​​​​

Η bespoke υπηρεσία της ΚΚ Jewelry Lab σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το μονόπετρο των ονείρων σας. Αλλάζοντας το βάρος της κάθε πέτρας σε καράτια, μπορείτε να αποκτήσετε το δαχτυλίδι που συμβαδίζει με την αισθητική και το budget σας!

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-issue-16-kk.jpg

Διαβάστε επίσης…

KK Jewelry Lab | Η Haute Joaillerie στο πιάτο σας!

Το δαχτυλίδι των ονείρων σας φέρει την υπογραφή της KK Jewelry Lab!

KK Jewelry Lab: Τα πιο ιδιαίτερα, chic και γλυκά μονόπετρα!