Ξεκινώντας από τις βέρες και το μονόπετρο δαχτυλίδι, πηγαίνοντας στα μανικετόκουμπα του γαμπρού και τα σκουλαρίκια της κουμπάρας, τα κοσμήματα που ολοκληρώνουν τις wedding εμφανίσεις οφείλουν να είναι το ίδιο κομψά, πολύτιμα και ξεχωριστά όσο και η ημέρα! Η Ιωάννα Γλυνού εμπνέεται από την αγάπη της για τον αθλητισμό και δημιουργεί custom-made κοσμήματα που προσαρμόζονται απόλυτα στην επισημότητα, τον ρομαντισμό και τις απαιτήσεις ενός γαμήλιου outfit. Αθλήματα και γάμος πάνε μαζί; Φυσικά! Και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα όμορφο. Για να σας το αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε 10 items από το Jo’s Unique Handmade Jewels και τα αντιστοιχίσαμε στα looks της νύφης, του γαμπρού, της κουμπάρας και του κουμπάρου.

Για τη νύφη: 

Μονόπετρο δαχτυλίδι Horseshoe NailΒέρα NooseΜονόπετρο δαχτυλίδι Wave

Για τον γαμπρό:

Custom-made μανικετόκουμπα σε σχήμα κομματιού από παζλΓραβατοπιάστρα Horseshoe NailΒέρα Horseshoes

Για την κουμπάρα:

Σκουλαρίκια Half BallsΚολιέ καρδιά πεταλόκαρφο

Για τον κουμπάρο:

Γραβατοπιάστρα Tennis RacquetsΜανικετόκουμπα Tennis Ball

H ανάγκη της Ιωάννας Γλυνού να δημιουργεί κάτι μοναδικό και η αγάπη της για την τέχνη κάνουν το Jo’s Unique Handmade Jewels το απόλυτο brand για να επιλέξετε τα κοσμήματα που θα φορέσετε στον γάμο σας. Δημιουργήστε το αποκλειστικά δικό σας σχέδιο ή διαλέξτε ανάμεσα από τις συλλογές με περιορισμένα κομμάτια που δημιουργεί η σχεδιάστρια. 

Yes I Do Plus Info: Η Ιωάννα Γλυνού σχεδιάζει με την ίδια επιτυχία απίθανους σταυρούς βάπτισης! Αναζητήστε το κόσμημα-ορόσημο για το μωρό σας, εδώ.

Διαβάστε επίσης…

Jo’s Unique Handmade Jewels | Συνέντευξη: Η Ιωάννα Γλυνού δημιουργεί κοσμήματα για ξεχωριστές περιστάσεις

Γάμος και βάπτιση μαζί: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γάμος το φθινόπωρο: Γιατί φέτος είναι η καλύτερη εποχή για να παντρευτείτε