Την Κυριακή που πέρασε, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα της μητέρας, η PANDORA διοργάνωσε στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης την πιο όμορφη γιορτή…και φυσικά δεν έλειψε κανείς!

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι τα παιδιά του Χωριού, μαζί με τις μητέρες, τις θείες αλλά και τους συμμαθητές τους, απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης… Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν σε δημιουργικά παιχνίδια με την ομάδα ΔΡΩ, και παρακολούθησαν τη συναυλία των μαθητών του Μουσικού Εργαστηρίου του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, που ανέβηκαν στη σκηνή και αφιέρωσαν τραγούδια στις μητέρες τους. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μια ειδικά σχεδιασμένη συναυλία των Onirama, οι οποίοι μάλιστα τραγούδησαν μαζί με τα παιδιά!

PANDORA (13)

Θοδωρής Μαραντίνης, Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.

 

Η PANDORA προσέφερε σε όλους κεράσματα και εκπλήξεις, ενώ δώρισε σε όλες τις μητέρες του Χωριού ένα κόσμημα από τη συλλογή για τη Γιορτή της Μητέρας.

PANDORA (7)

Με την εκδήλωση αυτή, η PANDORA εγκαινίασε το νέο της πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με βασικό στόχο την ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας και της διαβίωσης των παιδιών, που εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Φιλοσοφίας DO .
PANDORA (4)

Από αριστερά: Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, Τζένη Μπαλατσινού και Επαμεινώνδας Λοράνδος, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, με τις μητέρες του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

Στη γιορτή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων και επώνυμες μαμάδες με τα παιδιά τους, όπως η Τζένη Μπαλατσινού…

PANDORA (3)

…η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη, εδώ με τον Γενικό Διευθυντή Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, κύριο Γιώργο Πρωτόπαππα.

PANDORA (10)

η fashion blogger Αννούσα Μελά…

PANDORA (2)

Μην ξεχνάτε, πως για κάθε αγορά από το δίκτυο καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, έως τις 31 Μαΐου, η PANDORA θα προσφέρει το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την κατασκευή του «Μονοπατιού της Χαράς» αλλά και τον εξοπλισμό 5 σπιτιών του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. 

PANDORA

Site: www.pandora.net

Facebook: PandoraGreece

Instagram: theofficialpandora

Από την Εύα Ανυφαντή