Από τον Παναγιώτη Κούστα και την Ιφιγένεια Ηλιάδη

Το σύμπαν του κλασικού χορού περιλαμβάνει έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο ομορφιά και σύμβολα αιώνιας αγάπης. Σε αυτό το jewelry editorial, τα εκλεπτυσμένα κοσμήματα της Swarovski, μέσα από τη μαγική τους λάμψη, δίνουν τη σαγήνη, την αυτοπεποίθηση και την κομψότητα που κάθε νύφη αξίζει να έχει την ημέρα του γάμου της. Συνοδοιπόρος μας στην απόδοση αυτής της ατμόσφαιρας η αιθέρια μπαλαρίνα Δήμητρα Ζαχοπούλου.

Κολιέ Symbolic Lotus, Swarovski.
Χέρι στα αριστερά, από αριστερά και δεξιόστροφα: Δαχτυλίδι Vittore φορεμένο μαζί με δαχτυλίδι Shell από σετ των τριών, Swarovski. Δαχτυλίδι Symbolic Lotus, Swarovski.
Χέρι στα δεξιά: Δαχτυλίδια Shell από σετ των τριών, Swarovski.
Νυφικό Anem Anna Anemomilou.

Τα κοσμήματα, όπως και ο χορός, μας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Εκεί όπου τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα και τα σχήματα αποτελούν σύμβολα μιας ποιητικής γλώσσας. Σε αυτήν, ο λωτός μεταφράζεται σε απόλυτη αγνότητα, αλλά και πνευματική ισορροπία. 

Σκουλαρίκια και ανοιχτό δαχτυλίδι Eternal Flower, Swarovski.
Κοστούμι χορού από προσωπική συλλογή.

Το πέρασμα στην άλλη πλευρά του καθρέφτη οδηγεί σε έναν κόσμο που δεν έχει ακόμη απομαγευτεί. Σε αυτόν, οι ρομαντικές ηρωίδες των έργων του κλασικού μπαλέτου μεταμορφώνονται σε πολύτιμα, ιριδίζοντα σύμβολα∙ ενός έρωτα που κρατάει όσο μια ζωή, μιας αγάπης που φτάνει ως την αιωνιότητα. Φοριούνται στον λαιμό, τους καρπούς και τα δάχτυλα. 

Κολιέ και χειροπέδα Infinity, Swarovski.
Χέρι από αριστερά και δεξιόστροφα: Δαχτυλίδι Vittore, Swarovski. Δαχτυλίδι Lifelong Heart, Swarovski.
Νυφικό Anem Anna Anemomilou.
Πουέντ από προσωπική συλλογή.Χειροπέδα Infinity, Swarovski.
Χέρι από αριστερά και δεξιόστροφα: Δαχτυλίδι Vittore, Swarovski. Δαχτυλίδι Lifelong Heart, Swarovski.
Νυφικό Anem Anna Anemomilou.
Πουέντ από προσωπική συλλογή.

Photos: Αλέξανδρος Μακρής

 Ιnstagram Δήμητρας Ζαχοπούλου: @dimitra_zachop

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-issue-16-swarovski3.jpg.jpg

Διαβάστε επίσης…

Black Magic Bride by Swarovski: Με την Κάτια Δέδε, αναθεωρούμε τους όρους του bridal glam

Μαργαρίτα & Βαγγέλης: Το loveable νιόπαντρο ζευγάρι εξομολογείται τα πάντα για τον έρωτα, επιλέγοντας τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου από την νέα συλλογή της Swarovski

Bridal Sunshine by Swarovski | The Bride