Αυθορμητισμός, ατμοσφαιρικές λήψεις, παραμυθένια σκηνικά και στοιχεία documentary film θα μπορούσαν να είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των φωτογραφιών του Κωνσταντίνου Καρτελιά. Μαζί μας θέλησε να μοιραστεί έναν από τους πολλούς γάμους που αυτή την περίοδο έχει επιμεληθεί. Εκείνον της Titi και του Seun. Ο γάμος έγινε με φόντο την Σαντορίνη και πραγματοποιήθηκε 15 & 17 Μαΐου.

Yes I do Kartelias true story 30

Το ζευγάρι μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του γάμου τους.

” Είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια την εμπειρία του γάμου μας στη Σαντορίνη.  Αγαπάμε και οι δυο τα ταξίδια και θέλαμε ο γάμος μας και όλο το τελετουργικό του να ενσωματωθεί στον περιβάλλοντα χώρο. Θέλαμε να είναι μια μοναδική εμπειρία τόσο για εμάς αλλά και για τους λίγους στενούς μας φίλους και την οικογένειά μας που μας τίμησαν.” 

Yes I do Kartelias true story 1

Yes I do Kartelias true story 2

Yes I do Kartelias true story 9

Yes I do Kartelias true story 4

“Κάναμε δυο μυστήρια – τελετές. Μια παραδοσιακή τελετή στο Ammoudi Fish Tavern και την τελετή του γάμου στο Le Ciel. Τίποτε όμως δεν θα ήταν το ίδιο αν το όνειρο αυτών των ημερών δεν το πραγματοποιούσε η απίστευτη ομάδα της Poema Weddings & Special Events που φρόντισαν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και μας διευκόλυναν  σε όλη την προετοιμασία.”

Yes I do Kartelias true story 11

Yes I do Kartelias true story 14

Yes I do Kartelias true story 16

Yes I do Kartelias true story 20

Yes I do Kartelias true story 22

Yes I do Kartelias true story 25

Yes I do Kartelias true story 26

“Κανένας από τους δυο μας δεν είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη. Ολόκληρος ο γάμος σχεδιάστηκε εξ’ ολοκλήρου μέσα από φωτογραφίες και e-mail. Η συνεργασία μας με τους επαγγελματίες γάμου ήταν απολύτως άψογη.”

Yes I do Kartelias True story 1a

Yes I do Kartelias True story 6f

Yes I do Kartelias True story 2b

“Μέσα από την Poema Weddings & Special Events βρήκαμε τους ανθρώπους της Wedding Wish Santorini που επιμελήθηκαν τον ανθοστολισμό αλλά και την διακόσμηση του γάμου μας και του wedding party.  Κατάφεραν να κοσμήσουν το χώρο με πολλή κομψότητα αλλά και να βάλουν και τη δική μας προσωπική σφραγίδα στο χώρο του party στο Le Ciel.”

Yes I do Kartelias True story 7g

Yes I do Kartelias True story 9i

Yes I do Kartelias True story 8h

Yes I do Kartelias True story 11l

Yes I do Kartelias True story 17r

“Ένα από τα ομορφότερα κομμάτια του γάμου μας όμως ήταν ο φωτογράφος μας, Κωνσταντίνος Καρτελιάς. Η βοήθεια και η ματιά του εκείνες τις μέρες ήταν ανεκτίμητη, μιας και κατάφερε να δημιουργήσει μέσα από τις υπέροχες φωτογραφίες του μια “χρονοκάψουλα” όλων των στιγμών μας με τις φωτογραφίες του που κόβουν την ανάσα.”

Yes I do Kartelias True story 18s

Yes I do Kartelias True story 19t

” Ο Κωνσταντίνος γνωρίζαμε από την αρχή ότι ήταν η πιο σωστή επιλογή για το γάμο μας. Με τη ματιά και τις εικόνες του, κατάφερε και καταφέρνει να δημιουργεί μια ιστορία. Ήταν μεγάλη μας χαρά να συνεργαστούμε μαζί του.”

Yes I do Kartelias True story 21v

“Η παρουσία του καθ’όλη την διάρκεια της τελετής ήταν τόσο διακριτική που ήταν σαν να μην είναι εκεί. Κατάφερε να τα φωτογραφίσει όλα τόσο όμορφα. Ο,τι και να πω για εκείνον είναι λίγο. Ακόμα αισθανόμαστε ότι όλα έγιναν μέσα σε ένα όνειρο. Θα συνεργαζόμασταν ξανά μαζί του με μεγάλη ευχαρίστηση! Σε ευχαριστούμε Κωνσταντίνε για όλα!”

Yes I do Kartelias True story 29

Yes I do Kartelias True story 26

Credits:

Location: Santorini

Photogrtapher: Konstantinos Kartelias

Wedding planner: Poema Wedding & Special Events

Decoration: Wedding Wish Santorini

Traditional ceremony: Ammoudi Fish Tavern

Wedding party: Le Ciel

kartelias

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμα στο νέο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα για τον Κωνσταντίνο Καρτελιά εδώ

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Konstantinos Kartelias |Documentary |Wedding Photographer
m: +0030 6946361018
  
Weddings website : www.karteliasphotography.com  ή κάνε κλικ και εδώ
 
DOCUMENTARY WEBSITE : www.keinphotography.com ή κάνε κλικ και εδώ 
 
FACEBOOK : https://www.facebook.com/Moth.PhotographyStudio ή κάνε κλικ και εδώ
 
Από την Αργυρώ Γιακούμα