Ξεφυλλίζοντας το γαμήλιο άλμπουμ του ευτυχισμένου ζευγαριού, δύο είναι τα αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα που προκύπτουν χωρίς δεύτερη σκέψη: 1. Οι Κυκλάδες είναι το ομορφότερο wedding destination του κόσμου, 2. Δεν είναι τυχαίο ότι το Studio Panoulis, εδώ και 35 περίπου χρόνια, γράφει ιστορία στον χώρο της φωτογράφισης γάμων και άλλων κοινωνικών events.

Οι μπλε αποχρώσεις του Αιγαίου προσφέρουν ένα συγκλονιστικό background για τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Ένα κάτασπρο ξωκλήσι στο Αιγαίο, με τη χαρακτηριστική γαλάζια οροφή και το καμπαναριό, το απογευματινό φως των Κυκλάδων λίγο πριν δύσει ο ήλιος, ένα ανεπαίσθητο αεράκι στα μαλλιά, ο ήπιος παφλασμός των κυμάτων για soundtrack, ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και ένας έμπειρος φωτογραφικός φακός αρκούν για να δημιουργήσουν το απόλυτο κινηματογραφικό σετ. Όλα βρίσκονται σε ιδανική ισορροπία και το μόνο που χρειάζεται είναι η αποτύπωση της στιγμής και των συναισθημάτων: συγκίνηση και χαρά, ρομαντισμός και πάθος, υπερένταση και γλυκιά ανυπομονησία. Όλα ταυτόχρονα και όλα στον μέγιστο βαθμό, που διακρίνονται μέσα από ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα ή έναν ελαφρύ μορφασμό. Γι’ αυτό άλλωστε η φωτογράφιση γάμου είναι ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά είδη φωτογραφίας, και γι’ αυτό ο Δημήτρης Πανουλής και η ομάδα του βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των μελλονύμφων: Γιατί προσεγγίζουν κάθε γάμο με σεβασμό και διακριτικότητα, και καταφέρνουν να εγκλωβίσουν τις στιγμές αυτές σε υπέροχες φωτογραφίες.

Η τελετή, που έγινε πριν από την έλευση του κορωνοϊού στη ζωή μας, έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του ξωκλησιού.Η νύφη με τις bridesmaids, σε μια φωτογραφία γεμάτη χρώμα και χαμόγελα.Here comes the bride.Μια στιγμή αποφόρτισης από τη συναισθηματική ένταση της ημέρας.

Location: Πάρος | Theme: Aegean Chic 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

true_story_-_panoulis_studio.jpg

Must Read:

Studio Panoulis | Συμβουλές για να φτιάξετε το πιο όμορφο wedding album 

Δήμητρα Λαζαράτου & Μιχάλης Σταθάτος, ένας κομψός γάμος με λαμπερούς καλεσμένους

Δημήτρης Πανουλής | Συνέντευξη με τον φωτογράφο και ιδρυτή του Studio Panoulis

Most Popular:

Βρήκαμε τα πιο όμορφα ξωκλήσια εντός των τειχών #ksoklisiainathens

Thalia & Tommy Mottola: 20 χρόνια γάμου | Μια ιστορία αγάπης με αληθινό happy end, βγαλμένη από μεξικάνικη τηλενουβέλα

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.