Ο Γιώργος, αντικρίζοντας για πρώτη φορά τη Σπυριδούλα, ήξερε πως η ζωή του θα ήταν για πάντα δεμένη με τη δική της. Fast forward και 10 χρόνια αργότερα, η πρόβλεψή του είχε βγει αληθινή. Για τον γάμο τους είχαν ονειρευτεί μια vintage ατμόσφαιρα, η οποία επετεύχθη με την επιλογή του μεταφορικού τους, που ήταν ένα θρυλικό Volkswagen βαν, αλλά και μέσα από το ρουστίκ Polo Club ως χώρο της δεξίωσης, με την εμφάνιση της νύφης να προσθέτει modern bohemian vibes στην τελική εικόνα. Την ατμόσφαιρα αυτή απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό ο Αλέξανδρος Μακρής και μας τη μετέφερε αυτούσια μέσω των φωτογραφιών του, με οδηγό το αληθινό συναίσθημα και την αλάνθαστη διαίσθησή του για το happily ever after κλικ.

Date: Νοέμβριος 2019

Location: Athens

Theme: Vintage Bohemian

Family φωτογραφία. Η ευτυχία απεικονίζεται στα πρόσωπά τους.

«Η συνεργασία μας με τον Αλέξανδρο ήταν άψογη και οι φωτογραφίες που μας χάρισε ήταν απλά φανταστικές! Ήταν ακριβώς αυτό που επιθυμούσαμε για το γαμήλιο άλμπουμ μας», μας είπε ο Γιώργος.

«Η φιλία μου με τον Γιώργο μετράει πολλά χρόνια, οπότε η συγκίνηση και η χαρά μου να τους φωτογραφίσω ήταν διπλή. Πέρασα υπέροχα και η μοναδική χημεία που είχαμε αποτυπώθηκε και στον φακό», Αλέξανδρος Μακρής.

Το ζευγάρι ποζάρει μέσα στο vintage Volkswagen βαν.Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο σκύλος τους Χάνζο.Τα custom-made υποδήματα της νύφης με χαραγμένη την ημερομηνία του γάμου και με αφιέρωση από τον γαμπρό.Τα στοιχεία που ολοκλήρωσαν την εμφάνιση της νύφης.Ο πρώτος τους χορός ως νεόνυμφοι στην αίθουσα του Polo Club.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

true_story_-_aleksandros_makris.jpg

Must Read:

True Story by Αλέξανδρος Μακρής | Μαρίνα & Pepe: Συγκινητική ανταλλαγή όρκων στον θρόνο του Κάιζερ στην Κέρκυρα

Αργυρώ & Δημήτρης: Day-after φωτογράφιση στα κυκλαδίτικα σοκάκια της Άνδρου

True Story: Day after φωτογράφιση στη γραφική Καρδαμύλη by Αλέξανδρος Μακρής

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Όταν οι γάμοι γίνονται φιλίες: Τα καλά, τα κακά και τα όμορφα

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.