Μια στιγμή που μοιάζει να σταμάτησε τον χρόνο. Λόγια αγάπης που θα μπορούσαν να συνθέσουν το πιο ερωτικό ποίημα. Συγκινημένα πρόσωπα και δάκρυα χαράς που δε συγκρατήθηκαν. Ο φωτογραφικός φακός του Αλέξανδρου Μακρή απαθανάτισε κάθε συναίσθημα από την τελετή ανταλλαγής όρκων της Μαρίνας και του Ισπανού Pepe που μένουν μόνιμα στη Γερμανία. Μαγικό φόντο της τελετής αποτέλεσε ο θρόνος του Κάιζερ -το παρατηρητήριο που έχτισε στις αρχές του 1900 ο Γερμανός αυτοκράτορας Γουλιέλμος Β’ στην κορυφή του βουνού στο χωριό Πέλεκας-, που προσφέρει πανοραμική θέα στο νησί των Φαιάκων και σε ένα ηλιοβασίλεμα περίφημο για την ομορφιά του.

Bridal glow.Η makeup artist ολοκληρώνει το bridal makeup.Ο γαμπρός με… τη συνοδεία του.Τη νύφη παρέδωσαν στον γαμπρό ο αδερφός και ο πατέρας της.Η πρώτη τους συνάντηση.Η στιγμή της ανταλλαγής βερώνΟι μικροί καλεσμένοι.

 «Η Μαρίνα και o Pepe με έκαναν να νιώσω κάτι παραπάνω από απλός φωτογράφος τους, με έκαναν να νιώσω σαν μέλος της οικογένειάς τους. Ακόμα και σήμερα, τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που βίωσα μαζί τους με κάνουν και ανατριχιάζω. Αναμφισβήτητα, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους γάμους που φωτογράφισα ποτέ!» μοιράζεται ο Αλέξανδρος Μακρής. 

Location: Κέρκυρα | Date: Αύγουστος 2019 | Theme: Island Chic

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

true_story_alexandros_makris.jpg

Διαβάστε επίσης…

Αργυρώ & Δημήτρης: Day-after φωτογράφιση στα κυκλαδίτικα σοκάκια της Άνδρου

True Story: Day after φωτογράφιση στη γραφική Καρδαμύλη by Αλέξανδρος Μακρής

Αλέξανδρος Μακρής: Τρυφερός γάμος στο μαγικό νησί των Κυθήρων!