Από τον Παναγιώτη Κούστα

Οι επαγγελματίες της ομάδας του κορυφαίου studio με leader τον Δημήτρη Πανουλή έχουν φωτογραφίσει και κινηματογραφήσει wedding events που έγραψαν ιστορία, όπως εκείνο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη αλλά και της Αναστασίας Καίσαρη με τον Thomas Percy. Για ένα όμορφο wedding album γεμάτο φωτογραφίες με ξεχωριστή αισθητική, ακολουθήστε τα 5 tips που μοιράστηκαν μαζί μας και που δίνουν πάντα στα ζευγάρια με τα οποία συνεργάζονται. 

Η wedding φωτογράφιση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη με την υπογραφή του Studio Panoulis.

Tip #1 Κάντε το δικό σας ρεπεράζ

Αν θέλετε να έχετε τέλεια κάδρα στις φωτογραφίες σας, αφιερώστε λίγο χρόνο για να επιλέξετε από πριν τις πιο γοητευτικές γωνίες και τα σημεία των χώρων -από αυτόν της προετοιμασίας μέχρι εκείνον της δεξίωσης- στα οποία θα γίνουν οι λήψεις.

Tip #2 Χρονοδιάγραμμα

Όπως ο χώρος, έτσι και ο χρόνος αποτελεί πολύ σημαντική παράμετρο. Γι’ αυτό, σε συνεννόηση με τον φωτογράφο, σχεδιάστε ένα timeline με τις διαφορετικές φάσεις της ημέρας του γάμου σας.

Tip #3 Φυσικό φως

Το φως είναι ο πιο σπουδαίος παράγοντας για την αποτύπωση μιας μαγευτικής εικόνας. Τελέστε το μυστήριο νωρίς μέσα στη μέρα έτσι ώστε να υπάρχει φυσικό φως, τόσο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου όσο και μετά το τέλος του, για τη φωτογράφισή σας ως ζευγάρι.

Tip #4 Πείτε στον φωτογράφο πού να κάνει focus

Ενημερώστε τον φωτογράφο σχετικά με το ποιοι και τι είναι σημαντικό για εσάς -από τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλετε να έχετε σε πολλές λήψεις μέχρι κάποιο αντικείμενο που πιθανόν έχει συναισθηματική αξία-, έτσι ώστε να καταγράψει κάθε πρόσωπο και κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Tip #5 Be yourself

Η πιο ουσιαστική συμβουλή προς τα ζευγάρια: Να είστε ο εαυτός σας! Αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα και ζήστε αυτή τη μοναδική μέρα με τους αγαπημένους σας χωρίς άγχος.

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Percy σε ένα πριγκιπικό πορτρέτο γάμου.Η Δούκισσα Νομικού παίζει με τον φακό κατά τη νυφική της προετοιμασία.Τα παρανυφάκια αγνοούν την παρουσία του φωτογραφικού φακού που αποτυπώνει τη μαγεία της δικής τους παρουσίας στην τελετή.Η γωνία από την οποία θα τραβηχτεί μια φωτογραφία μπορεί να κάνει τη διαφορά.Στον αέρα!Day after wedding φωτογράφιση που μοιάζει να έχει βγει από fashion editorial.Ένα «κλικ» στις αυθόρμητες, μη προγραμματισμένες στιγμές μπορεί να δώσει μία από τις πιο τρυφερές εικόνες της ιστορίας του γάμου σας.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

panoulis_tips_1.jpg

Διαβάστε επίσης…

Studio Panoulis | Μοναδικές φωτογραφίσεις και κινηματογραφίσεις γάμου

Δήμητρα Λαζαράτου & Μιχάλης Σταθάτος, ένας κομψός γάμος με λαμπερούς καλεσμένους

Δημήτρης Πανουλής | Συνέντευξη με τον φωτογράφο και ιδρυτή του Studio Panoulis