Ο Χάρης και ο Δημήτρης Μαυροφοράκης, masters της φυσικής πόζας, έφτιαξαν το απόλυτο mood board με τις πόζες που δεν πρέπει να λείπουν από τα άλμπουμ των καλοκαιρινών γάμων.

Η RGB Weddings δραστηριοποιείται στον χώρο του γάμου από το 1985, γνωστή τότε ως RGB Studios. Ο Χάρης και ο Δημήτρης αποτελούν τη δεύτερη γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση, έχοντας καλύψει περισσότερα από 1.000 μυστήρια τα τελευταία 20 χρόνια. Χαίρονται, συγκινούνται, γιορτάζουν μαζί με τα ζευγάρια και απολαμβάνουν να αιχμαλωτίζουν στον φακό τους συγκλονιστικές στιγμές, πίσω από τις οποίες κρύβονται μοναδικές ιστορίες αγάπης.

#1 I can’t imagine my future without you
#2 When we dance, the world disappears

 

Εκτός από γάμους και βαπτίσεις, στηρίζουν μεγάλες κινηματογραφικές και φωτογραφικές παραγωγές κάθε είδους, από τηλεοπτικές σειρές μέχρι ντοκιμαντέρ και καλλιτεχνικά δρώμενα.

#3 Capture the moment
#4 The kiss

Yes I Do Note:

The experts’ tip! Ξεχάστε τους φωτογράφους και εστιάστε σε εσάς τους δύο. Πειραματιστείτε, χαλαρώστε, δοκιμάστε αυθόρμητες, αυθεντικές λήψεις που αποτυπώνουν το συναίσθημα της στιγμής, παίξτε με το φως, εκμεταλλευτείτε την golden hour και απολαύστε το!

#5 The promise

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do

που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS