Παθιασμένος με τη δουλειά του, επιμελούμενος την κάθε λεπτομέρεια για τις πιο όμορφες και artistic γαμήλιες φωτογραφίες, ο φωτογράφος Χρήστος Κοσμάς μοιράζεται μαζί μας την αληθινή ιστορία του Σωκράτη και της Ελισάβετ. Αλλά καλύτερα ας μας τα διηγηθεί ο ίδιος, ο οποίος έζησε το ζευγάρι και μπορεί να αποδώσει καλύτερα από τον καθένα την ατμόσφαιρα…

Ένα ζευγάρι απόλυτα ταιριαστό, με αγάπη για την κλασσική αισθητική, ο Σωκράτης και η Ελισάβετ, ήταν από τα πρώτα ζευγάρια που φωτογράφισα στην αυγή του περασμένου καλοκαιριού. Ο γάμος τους, χωρίς περιττές υπερβολές, αλλά με επιλεγμένα retro στιλιστικά στοιχεία στην εμφάνιση του ζευγαριού και στη διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ένας γάμος αρχοντικός, τον οποίο αποτύπωσα, δίνοντας πάντα έμφαση στις λεπτομέρειες.

yes-i-do-kosmaschris52016.jpg

yes-i-do-kosmaschris52019.jpg

yes-i-do-kosmaschris52082.jpg

Τα χρυσά details, από τα γράμματα του προσκλητηρίου και τα μανικετόκουμπα του Σωκράτη, μέχρι τα αξεσουάρ της Ελισάβετ, τα στέφανα και το décor του τραπεζιού στο Κτήμα Αγουρίδη, έδιναν ένα άρωμα πολυτέλειας, που φρόντισα να αποδώσω μέσα από λιτά και απέριττα πλάνα. Φωτογραφίζοντας σε λευκό και καθαρό φόντο τα details της γαμπριάτικης εμφάνισης και αξιοποιώντας τις γραμμές της σύγχρονης αρχιτεκτονικής του ξενοδοχείου Poseidon Palace, όπου έγινε η προετοιμασία του Σωκράτη, ανέδειξα τον ξεχωριστό συνδυασμό μοντέρνου και κλασσικού, που κυριαρχούσε σε κάθε στοιχείο αυτού του γάμου.

yes-i-do-kosmaschris52220.jpg

yes-i-do-kosmaschris52223.jpg

yes-i-do-kosmaschris52202.jpg

Το βέλο, τα κυματιστά μαλλιά και το κατακόκκινο κραγιόν που επέλεξε η Ελισάβετ για να συμπληρώσουν την εμφάνισή της παραπέμποντας σε μια άλλη δεκαετία, έδεναν απόλυτα με τα κλασσικά στοιχεία στην εμφάνιση του Σωκράτη, τονίζοντας τον elegant χαρακτήρα του ζευγαριού.

yes-i-do-kosmaschris52229.jpg

yes-i-do-kosmaschris52323.jpg

yes-i-do-kosmaschris52479.jpg

yes-i-do-kosmaschris52459.jpg

yes-i-do-kosmaschris52494.jpg

yes-i-do-kosmaschris52538.jpg

Αν και θεωρώ το φυσικό φως την ιδανική συνθήκη για μια γαμήλια φωτογράφιση, στη φωτογράφιση του Σωκράτη και της Ελισάβετ, μετά το μυστήριο που τελέστηκε στον Άγιο Ανδρέα Πατρών, το μοναδικό μπλε του ουρανού, μόλις ο ήλιος είχε δύσει, έδωσε μια άλλη δυναμική στα πλάνα που πήρα, πλαισιώνοντας άψογα την κομψότητα του ζευγαριού.

Από την Ιφιγένεια Ηλιάδη

Διαβάστε επίσης…

Χρήστος Κοσμάς: φωτογραφίες & αληθινές για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας

True Story: Γιώργος & Ελένη: Καλοκαιρινός γάμος με άρωμα Ευρώπης από τον φωτογράφο Χρήστο Κοσμά

Αλεξάνδρα & Κώστας: boho style pre-wedding φωτογράφιση από τον φωτογράφο Χρήστο Κοσμά