Παράδοση και έθιμα συναντούν τη μοντέρνα οπτική και μαζί συνθέτουν την πιο αληθινή και ρομαντική ιστορία γάμου. Ο Χρήστος Κοσμάς παίρνει αυτή την ιστορία, την αποτυπώνει σε εικόνες και δημιουργεί το πιο όμορφο γαμήλιο album φωτογραφιών. Στόχος του το πραγματικό συναίσθημα που είναι έκδηλο σε κάθε του καρέ και η ατμόσφαιρα του κάθε τόπου να συμφωνεί και να γίνεται το μοναδικό σκηνικό που θα φιλοξενήσει τα πιο γλυκά παραμύθια αγάπης. 

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos315.jpg

Ο γάμος του Χρήστου και της Δέσποινας πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με το ζευγάρι να θέλει να τελέσει κάθε παραδοσιακό έθιμο, παρούσια συγγενών και φίλων ενώ το next-day shooting έλαβε χώρα στα γραφικά, πέτρινα σοκάκια της Ναυπάκτου, με αποκορύφωμα τη βόλτα στην παραλία. 

The wedding details

Ο Χρήστος Κοσμάς πάντα μας δίνει μία γεύση από τις μικρές λεπτομέρειες, το θέμα και τα χρώματα του γάμου. Έτσι μπορούμε και εμείς να φανταστούμε το κλίμα, να γίνουμε καλεσμένοι και να μεταφερθούμε νοερά στο γάμο του ζευγαριού. Έτσι και στην περίπτωση του Χρήστου και της Δέσποινας μας χάρισε μικρά sneek-peak για να μας προϊδεάσει και να μας βάλει στο κλίμα. Λευκές και παλ ροζ αποχρώσεις κυριάρχησαν, με κυριότερες αναφορές στα προσκλητήρια, στις μπομπονιέρες αλλά και στην ανθοδέσμη της νύφης.

yes-i-do-chris-kosmas-wedding-details-invitations.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-wedding-flowers.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-wedding-details-shoes.jpg

yes-i-do-wedding-true-story-chris-kosmas-.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-wedding-favours.jpg

The wedding & after-wedding shooting

Η τελετή έμοιαζε λιτή και παραδοσιακή με τα βλέμματα του ζευγαριού να διασταυρώνονται χαρούμενα και γεμάτα ευτυχία ενώ η after-wedding φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε κοντά σε ένα παλιό πέτρινο κτίριο κατά προτίμηση του φωτογράφου προκειμένου να προσδοθεί ένας vintage χαρακτήρας και ένας αέρας άλλης εποχής σε συνδυασμό με τα μοναδικά χρώματα που χαρίζει η δύση του ηλίου στον ρομαντικό ουρανό.

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos4.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos5.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos6.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos37.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos8.jpg

The next-day shooting

Φυσικό φως, το στοιχείο της πέτρας και η ιστορική ατμόσφαιρα του τόπου έδωσαν μία αριστοκρατική αίγλη και ένα παραμυθένιο στοιχείο στο next-day shooting που συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος ο Χρήστος Κοσμάς αυτή αποτέλεσε την αγαπημένη του στιγμή, αφού μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το σκηνικό στο έπακρο με φινάλε τη μαγευτική παραλία και να δημιουργήσει το πιο συναισθηματικό και αρμονικό γαμήλιο album που φέρει την υπογραφή του. 

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos11.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos3.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos313.jpg

yes-i-do-chris-kosmas-photography-true-story-nafpaktos312.jpg

Διαβάστε επίσης…

Γάμος βγαλμένος από παραμύθι από τον φωτογράφο Χρήστο Κοσμά

True Story: Καλοκαιρινός γάμος στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Πώς ένας σύγχρονος γάμος μπορεί να αποκτήσει retro ατμόσφαιρα από τον φωτογράφο Χρήστο Κοσμά