Ο γάμος της Κάλλιας και του Μιχάλη έχει αρκετές δόσεις ρομαντισμού στο story τους, αρκετό μπλε από την Κρήτη και τη Σαντορίνη, πολλά χαμόγελα κι όμορφες στιγμές που απαθανάτισε η αγαπημένη ομάδα της Dream On Photography, των Τρύφωνα Τρυφωνόπουλου και Ελίνας Κόκκαλη. 

yes-i-do-dream-on-1.png

Τheir story by Κάλλια…

Με τον Μιχάλη γνωριζόμαστε από έφηβοι. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν στο Μπαλί Ρεθύμνου. Ο Μιχάλης όμως τότε έμενε στις Βρυξέλλες και συναντιόμασταν στις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Η σχέση μας στην αρχή ήταν εξ’ αποστάσεως και δεν κράτησε πολύ… Έπειτα όμως από 3 χρόνια οι δρόμοι μας συναντήθηκαν ξανά και από τότε δεν έχουν χωριστεί. Παρόλο που μένουμε πλέον στο Λονδίνο αποφασίσαμε να κάνουμε τον γάμο, λόγω καταγωγής και των δυο μας, στην Κρήτη. Θέλαμε ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους συγγενείς και τους φίλους μας!

Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Dream On Photography, τον Τρύφωνα και την Ελίνα, που απαθανάτισαν τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μας και μας χάρισαν την υπέροχη after wedding φωτογράφισή μας στην ατμοσφαιρικά μαγευτική Σαντορίνη.

Wedding Credits

Photographer: Dream On Photography 

Location: Ρέθυμνο & Σαντορίνη

Εκκλησία: Άγιος Νικόλαος – Ρέθυμνο

Wedding Party: Kτήμα Παυλάκη – Ρέθυμνο

Wedding Dress: Εν Λευκώ – Ηράκλειο Κρήτης

Shoes: Mortoglou

Groom’s Costume: Versace

Decoration: Eleni Zempili Floral Studio Design (Ρέθυμνο) & Αερόστατο

Make up Artist: Κούλα Πρινιανάκη

Hair: Ρούλα Μαραγκουδάκη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

dream-on-photography-yes-i-do.jpg

Διαβάστε επίσης…

True Story: Εύη & Μιχάλης: Καλοκαιρινός γάμος στη Σαντoρίνη από την Dream On Photography

Dream On…your wedding photos

Ρεπορταζ αγοράς: Oι top επιλογές για τους γάμους του Ιουλίου