Η Χαρά και ο Θάνος ονειρεύονταν έναν γάμο με έντονο το vintage στοιχείο, ως λάτρεις του κλασικού. Το next day shoot, που ακολούθησε τον γάμο στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης, πραγματοποιήθηκε στην Ανάβυσσο και έδωσε το αποτέλεσμα που το ζευγάρι επιθυμούσε, χάρη στην ιδέα του φωτογράφου Γιώργου Μπουζάκη της G wedd Fotografia. Όλες οι λήψεις, προκειμένου να ταιριάζουν με το feeling και το θέμα του γάμου, έλαβαν κατά την επεξεργασία χρώματα σε σέπια, ώστε να δίνουν την εντύπωση πως είναι τραβηγμένες από κάμερα με φιλμ. Το αποτέλεσμα, μοναδικό, το γαμήλιο album, ένα ταξίδι στον χρόνο.

Ο έρωτας καθρεφτίζεται στο βλέμμα τους.​​​​​

«Η συνεργασία μου με το ζευγάρι ήταν άψογη, όπως και η χημεία μας ήταν εξαιρετική, πράγμα που αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα των φωτογραφιών. Λατρεύω να αποτυπώνω τις στιγμές χαράς και ευτυχίας ανθρώπων που το συναίσθημα που τους ενώνει είναι η αγάπη, όπως της Χαράς και του Θάνου, οι οποίοι με εμπιστεύτηκαν στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους». Γιώργος Μπουζάκης

Άποψη – Νυφική προετοιμασίαΗ νύφη λούζεται από το φως του φεγγαριού.Η πρωταγωνίστρια της ημέρας και της καρδιάς του Θάνου.Σαν ζευγάρι του παλιού Χόλιγουντ, ποζάρουν στον φακό του Γιώργου Μπουζάκη.Για πάντα μαζί!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

true_story_mpouzakis.jpg

Must Read:

Pre-wedding φωτογράφιση με θέμα Revolution και φόντο μια θρυλική Indian μηχανή

Γάμος & βάπτιση με χρώματα από το παραδεισένιο τοπίο της Λήμνου

True Story by George Bouzakis | Sandy & Neil: Ρομαντικός γάμος με νοτιοαφρικανικό στιλ στη Σαντορίνη

Most Popular:

News Update | Γάμος με 9, 50 ή 100 άτομα; Τι ισχύει, πλέον, σε κάθε περιοχή της χώρας

Οδηγός προετοιμασίας γάμου για εργαζόμενες γυναίκες. Πώς θα τα καταφέρετε;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας: Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ!