Το στοιχείο που δίνει περιεχόμενο στις φωτογραφίες του γάμου είναι το συναίσθημα, και ο Αλέξανδρος Μακρής το είχε σε πληρότητα στη φωτογράφιση της Αργυρώς και του Δημήτρη στην πανέμορφη Άνδρο.

Η αληθινή αγάπη αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα των νεονύμφων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2007, όταν χρειάστηκε να συνταξιδέψουν στο πλαίσιο ενός επαγγελματικού συνεδρίου. Από τότε, ο ένας ζει για τον άλλον, με επιστέγασμα της αγάπης τους τον νησιώτικο γάμο τους στην Άνδρο. Το μέρος δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού το ζευγάρι έχει περάσει στο κυκλαδίτικο νησί τις πιο όμορφες στιγμές του, ενώ αποτελεί και τόπο καταγωγής της κουμπάρας του. Η αρχιτεκτονική του νησιού, τα σοκάκια, τα αιγαιοπελαγίτικα χρώματα και η απλότητα που αποπνέει μέσα από την αρχοντιά του έδωσαν στον Αλέξανδρο Μακρή το κατάλληλο έδαφος για να αποτυπώσει όλο αυτό το «γεμάτο» συναίσθημα σε φωτογραφίες. Η αληθινή αγάπη που αντικατοπτριζόταν στο βλέμμα των νεονύμφων ήταν το μόνο που χρειαζόταν, παρότι από τις φωτογραφίες δεν μπορούσε να λείπει και η μικρή τους σκυλίτσα, η Λάρα.

Guest star, η Λάρα!

Η εμπειρία του φωτογράφου

«Ένιωσα όμορφα και οικεία με τον Δημήτρη και την Αργυρώ, από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας στην Αθήνα. Η καλή διάθεση και το χαρούμενο vibe μεταφέρθηκαν αργότερα στην Άνδρο, τον τόπο της day-after φωτογράφισης. Αυτό που αποτυπώθηκε τελείως ανεπιτήδευτα στις εικόνες, μέσα από μια απλή βόλτα στα σοκάκια του νησιού, είναι η απλότητα και η αγάπη που διακρίνει κανείς στο βλέμμα τους. Ήταν η πρώτη μου φορά στην Άνδρο και, πραγματικά, εντυπωσιάστηκα τόσο από τη λιτή ομορφιά της όσο και από την ευγένεια των κατοίκων της». -Αλέξανδρος Μακρής

So kiss me…

Κάντε scroll down για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την day-after φωτογράφιση του γάμου της Αργυρώς και του Δημήτρη…

Βόλτα στα σοκάκια της Άνδρου.Η Αργυρώ και ο Δημήτρης στο ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.Λιτή ομορφιά.Το χαμόγελο της ευτυχίας.

Photos: Αλέξανδρος Μακρής

Location: Άνδρος

Date: Σεπτέμβριος 2019

Theme: Greek Colors of Love

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-issue-16-true_story_makris.jpg

Διαβάστε επίσης… 

True Story: Day after φωτογράφιση στη γραφική Καρδαμύλη by Αλέξανδρος Μακρής

Αλέξανδρος Μακρής: Τρυφερός γάμος στο μαγικό νησί των Κυθήρων!

Μυστικά για νυφικά πορτρέτα γεμάτα συναίσθημα, από τον φωτογράφο Αλέξανδρο Μακρή