«Η ζωή είναι στιγμές»…Μία φράση που διαβάζουμε, ακούμε και επαναλαμβάνουμε ασυναίσθητα, ίσως και αλόγιστα. Μία συνειδητοποίηση που στιγμιαία κάνουμε και την ξεχνάμε λίγο αργότερα όταν χανόμαστε στην επόμενη στιγμή. Τυχερός είναι ο άνθρωπος που μπορεί πρακτικά να αποτυπώσει στιγμές, να τις βοηθήσει να περάσουν στην αιωνιότητα. Χαρισματικός είναι εκείνος ο άνθρωπος που «αιχμαλωτίζει» στιγμές, που χωρίς τη δική του ματιά, θα χάνονταν για πάντα. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Νίκος Καρανικόλας, επαγγελματίας φωτογράφος και με ένα ξεχωριστό χάρισμα! Μέσα στο φακό του, “παγώνει” στιγμές με διάρκεια μικρότερη του δυετερολέπτου. Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του, η σκέψη είναι μία και μοναδική… «Μα καλά, αυτό πότε έγινε;»

Ο Νίκος Καρανικόλας «πάγωσε» όχι απαραίτητα τις καλύτερες στιγμές του Yes I Do Catwalk by ghd, αλλά τις πιο αληθινές, εκείνες που μας ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα που χωρίς τη δική του οπτική, θα είχαμε (ξε)χάσει!

Φωτογράφος στο θέατρο αλλά και τον αθλητισμό, επιλέγει να κρατήσει εκείνο το momentum που μιλάει στην ψυχή, που ξεπερνά την «ωραία φωτογραφία», που εξελίσσεται σε τέχνη…

Η πανέμορφη Άννα Πρέλεβιτς φωτογραφίζοντας την αδερφή της.Η εντυπωσιακή Τέα Πρέλεβιτς στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk by ghd. Το μοντέλο, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, απολαμβάνοντας τη φροντίδα των Makeup artists της Sephora.Η CEO του Yes I Do, Μυρτώ Κάζη, στον “πυρετό” του backstage! Το μοντέλο, Σταματίνα Βλάμη, λίγα λεπτά πριν περπατήσει στην πασαρέλα του Yes I Do Catwalk by ghd.Η Βασιλική Σταματοπούλου makeup & hair ready! Η Μαριτίνα Χαλβατζή στο Yes I Do Catwalk by ghd. Η λαμπερή Μυρτώ Κάζη λίγα λεπτά πριν βγει στη σκηνή του Yes I Do Catwalk by ghd! Η Ιόλη Δημοπούλου προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές στο bridal look της.Η Μάγδα Πένσου λίγο πριν περπατήσει με νυφικό από τη Λένα Κατσανίδου.Η Μυρτώ Κάζη απολαμβάνοντας την παρέα της μικρής Αλεξάνδρας (κοριτσάκι ευχής Make-A-Wish Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Η εντυπωσιακή Κόνι Μεταξά με ethnic LifeLikes κοσμήματα.Η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη και ο Μηνάς Τσoυρακάκης προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια στο bridal hairstyle! Η Κόνι Μεταξά στο backstage του Yes I Do Catwalk by ghd! Η μπλούζα της ομάδας του Yes I Do! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα παραμυθένια γοβάκια της! Always in love… η Μυρτώ Κάζη και ο σύζυγός της, Τάσος Μπίθας! Η Τζένη Μελιτά και η Κόνι Μεταξά, φανερά προβληματισμένες, μιλώντας στην κάμερα του Alpha! Ο Τάσος Μπίθας και η κυρία Άννα, μητέρα της Μυρτώς Κάζη.Η Pr & Commercial Director του Yes I Do, Νάνσυ Παπαδημητρίου.Η Μυρτώ Κάζη, η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη και ο σύζυγός της, συγγραφέας και ηθοποιός, Κώστας Κρομμύδας. Η σχεδιάστρια Ματίνα Μέγκλα.Η Ελένη Βουλγαράκη απολαμβάνοντας τη φροντίδα της ομάδας της Sephora.Η Ευαγγελία Τσιορλίδα και η Εμμανουέλα Βιντιάδη…παίζοντας στην παραλία του Yes I Do Catwalk by ghd!  H Eυαγγελία Τσιορλίδα στη σκηνή του Yes I Do Catwalk by ghd λίγο πριν την έναρξη του show! Η Εμμανουέλα Βιντιάδη στο Yes I Do Catwalk by ghd! Η Ιλένια Ουΐλιαμς με νυφικό Megla-m λεπτά πριν το show! Η Εμμανουέλα Βιντιάδη με νυφικό Megla-m στις πρόβες για το Yes I Do Catwalk by ghd!

Από την Ελισάβετ Παπαντωνίου

Διαβάστε επίσης…

Νίκος Καρανικόλας ή αλλιώς ο φωτογράφος Professional Moment Freezer – Always Moving

Yes I Do Catwalk by ghd! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!