Ποιο είναι το μυστικό μιας τέλειας pre-wedding φωτογράφισης; Ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ένας πολύ καλός επαγγελματίας φωτογράφος που θα το κάνει να νιώσει άνετα, και μια υπέροχη τοποθεσία. Έχουμε και τα τρία! Ερωτευμένα -και μάλιστα πολύ!- μελλόνυμφα ζευγάρια, επτά μοναδικές τοποθεσίες, και την αγαπημένη μας φωτογραφική ομάδα Dream On Photography, με τον Τρύφωνα Τρυφωνόπουλο και την Ελίνα Κόκκαλη. Εμπνευστείτε, πάρτε ιδέες, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και αυτοσχεδιάστε!

Πλάκα, Αντώνης & Ιουλία

«Let the memory live again»

Στην ερώτηση «ποιο είναι το αγαπημένο σας σημείο στην Αθήνα;», 9 στους 10 Έλληνες απαντούν «τα στενά της Πλάκας» και είναι λογικό. Δεν υπάρχει ζευγάρι που να μην έχει δώσει, αν όχι το πρώτο, τουλάχιστον ένα από τα πρώτα ραντεβού εκεί, περπατώντας χέρι χέρι στα σοκάκια και βγάζοντας φωτογραφίες κάτω από τα γιασεμιά. Η Ιουλία κι ο Αντώνης επέλεξαν αυτό το κάδρο. Περιηγηθείτε κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης και επιλέξτε το δικό σας.

Λίμνη Βουλιαγμένης, Γιώργος & Μαριάννα

«True romance»

Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, όπως αυτό, αποτελεί εγγύηση για μια πετυχημένη pre-wedding, και όχι μόνο, φωτογράφιση. Η λίμνη, μια τρυφερή αγκαλιά, ένα φρέσκο κι ερωτευμένο ζευγάρι, και ένας καλός φωτογράφος αρκούν για ένα ονειρεμένο «κλικ» που σίγουρα θα μπει σε κορνίζα… Όμορφα, ήσυχα, χωρίς πολυκοσμία, και πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας…

Καβούρι, Σπύρος & Λίλιαν

«The movie»

Κάθε ζευγάρι έχει να αφηγηθεί μια δική του μοναδική ιστορία που θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία. Τι χρειάζεται για μια επιτυχημένη ταινία; Ένα καλό σενάριο, ένα υπέροχο σκηνικό, όπως το Καβούρι, ανάλογα props και ρούχα, και φυσικά ένα γλυκύτατο ζευγάρι όπως η Λίλιαν κι ο Σπύρος. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, και αφηγηθείτε με τον τρόπο σας τη δική σας ιστορία. 

Λονδίνο, Holland Park, Notting Hill, Ευγένιος & Κατερίνα

«Focus on the couple»

Η Κατερίνα κι ο Ευγένιος βρίσκονται στο Λονδίνο, αλλά για τον φωτογραφικό φακό, εδώ, σημασία δεν έχει το πότε και το πού αλλά το ποιοι, γι’ αυτό και εστιάζει στο ζευγάρι. Το αποτέλεσμα, δύο ερωτευμένα πρόσωπα που λάμπουν από ευτυχία. Τι πιο όμορφο;

Λονδίνο, Hampstead Heath Park, Milan & Gurpreet

«Always by your side»

Όταν είσαι πολύ ερωτευμένος και κρατάς αγκαλιά το κορίτσι που θα παντρευτείς κάτω από μια πέργολα στο Hampstead Heath Park, ακόμα και ο καιρός συνηγορεί και βγάζει ήλιο στο, κατά τ’ άλλα, βροχερό Λονδίνο…!

Ναύπλιο, Μάριος & Βούλα

«Rock & romance»

Η Βούλα και ο Μάριος επέλεξαν να φωτογραφηθούν σε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας, και μάλιστα μπροστά από έναν μισογκρεμισμένο τοίχο, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως στη θέα ενός ερωτευμένου ζευγαριού ομορφαίνουν τα πάντα. Έτσι κι αλλιώς, σε αυτή την πόλη οι επιλογές είναι άπειρες…

Σούνιο, Μάνος & Ελίζα

«Out of the box»

Ίδιο ντύσιμο, ίδια παπούτσια, ίδια κοσμοθεωρία. Δε χρειάζεται να δούμε τα πρόσωπά τους για να καταλάβουμε πως πρόκειται για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και με πολύ χιούμορ. Το concept τους νίκησε ακόμα και τον Ναό του Ποσειδώνα…!

Διαβάστε αυτό και πολλά ακόμα άρθρα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης…

Αγγελική & Χρήστος: New Year’s Eve wedding από την Dream On Photography!

Dream on …your wedding photos!

True Story: Εύη και Μιχάλης – Καλοκαιρινός γάμος στη Σαντορίνη από την Dream On Photography