Κομψές καρέκλες, αναπαυτικά μαξιλάρια με παγιέτες, χρυσά σκαμπό και τραπέζια σε σχήμα διαμαντιού, βρίσκονται όλα στη διάθεσή σας από την Stylebox  επανασυστήνοντας φέτος τον όρο στυλ σε όλα τα events.

Μαύρη καρέκλα Jackie O 

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μόνο αυτό το όνομα θα μπορούσε να δοθεί σε μια τόσο κομψή καρέκλα…

Καρέκλα Tiffany mahogany 

Η πιο «σωστή» καρέκλα για καθιστή δεξίωση. Τόσο όμορφη και chic που δεν χρειάζεται κάλυμμα. Μπορείτε αν θέλετε να δέσετε ένα μικρό μπουκετάκι με λουλούδια στο πλάι για τις κυρίες…

Gold stool chair  

Ποιος δεν θα ήθελε να καθίσει σε ένα «χρυσό» σκαμπό; Η πιο κομψή επιλογή για το bar ή το welcome drink

Μαξιλάρια 

Δεν πρόκειται για απλά μαξιλάρια! Τα συγκεκριμένα συνδυάζουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου: Μπορούν να μεταμορφώσουν οποιονδήποτε χώρο, αφού είναι βολικά, άνετα, προσδίδουν μια cozy διάσταση και φυσικά είναι πολύ εντυπωσιακά! 

Μαύρο σκαλιστό bar (photo credits: Θεόδωρος Τέμπος)

Μπορεί να είναι και το πιο σημαντικό έπιπλο. Γύρω από αυτό θα συναντηθούν φίλοι από παλιά, θα κάνει σύντομο κους κους η νύφη με τις φίλες της, οι φίλοι του θα πειράζουν τον γαμπρό, θα γίνουν γνωριμίες από τις οποίες μπορεί και να προκύψουν νέα ζευγάρια και πολλά άλλα. Επιπλέον, είναι τόσο εντυπωσιακό που πιθανόν να λειτουργήσει και ως photo booth…Ποιος δεν θα θέλει να φωτογραφηθεί πάνω ή δίπλα σε αυτό;!

Classic Lounge 

Οι κυρίες θα το εκτιμήσουν σίγουρα περισσότερο από όλους! Γιατί την ώρα που χορεύεις πάνω σε ψηλοτάκουνα μπορεί να μην το αισθάνεσαι, αλλά όταν σταματήσεις, θέλεις να βουλιάξεις σε έναν καναπέ όπως αυτόν, με ένα υποπόδιο..!

Coffee table diamond 

Ή αλλιώς η επιτομή του design. Minimal, chic και πάρα πολύ χρήσιμο, αφού μπορείτε να το αξιοποιήσετε δημιουργώντας μικρά «καθιστικά», ευνοώντας και την κοινωνικοποίηση μεταξύ των καλεσμένων σας!