Περνώντας χρόνο στο σπίτι περισσότερο από ποτέ, είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε τι πραγματικά του λείπει, πώς θα γίνει πιο λειτουργικό και πώς θα προσαρμοστεί απόλυτα στις ανάγκες μας. Σκεφτήκαμε τη διακόσμηση που θα αλλάξει και μαζί της θα μας φτιάξει τη διάθεση, τις συσκευές που θα κάνουν την καθημερινότητά μας ευκολότερη, τη διαρρύθμιση που θα τα κάνει όλα να μοιάζουν με καινούργια… Η Miele με ενσυναίσθηση βρίσκεται πάντα δίπλα στα ζευγάρια. Έτσι και τώρα σας προσφέρει το κορυφαίο πλυντήριο ρούχων με δώρο αξίας 350 ευρώ για να το αποκτήσετε μόνοι σας ή να το δωρίσετε στο αγαπημένο σας ζευγάρι που χρειάστηκε να αναβάλλει τον γάμο του. 

To πλυντήριο που αγαπήσαμε

Το πλυντήριο WWG 660 WPS TwinDos είναι το ιδανικό πλυντήριο για το νέο σας σπίτι και τα 5 χαρακτηριστικά που ακολουθούν το αποδεικνύουν περίτρανα:

Twin Dos: Το TwinDos είναι το καλύτερο σύστημα αυτόματης δοσολογίας απορρυπαντικού. Η δοσομέτρηση είναι πάντοτε σωστή και ακριβής, ενώ μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 30% στο απορρυπαντικό σας! Με το Ultra Phase 1 έχετε ασύγκριτη καθαριότητα σε λευκά και χρωματιστά ρούχα, ενώ το Ultra Phase 2 προστίθεται την κατάλληλη στιγμή για να αφαιρέσει και τους πιο επίμονους λεκέδες!

Προ-σιδέρωμα: Σε ένα παράλληλο σύμπαν, το μεγαλύτερο ζήτημα που μας απασχολεί είναι οι δουλειές του σπιτιού και στο γκάλοπ που κάνουμε για αυτές, το σιδέρωμα είναι με διαφορά η πιο βαρετή! Δεν είναι απλά μια αγγαρεία, απαιτεί τεχνική ανάλογα με το ύφασμα, το είδος του ρούχου κ.λ.π, χρόνο και συνέπεια. Επιστροφή στο δικό μας σύμπαν, όπου το πλυντήριο WWG 660 WPS TwinDos γίνεται ο απόλυτος σύμμαχός μας, λειαίνοντας τα ρούχα στο τέλος κάθε πλύσης. Έτσι, τα ρούχα χρειάζονται 50% λιγότερο σιδέρωμα, εμείς εξοικονομούμε χρόνο και ενέργεια! (Ευχαριστούμε Miele!)

Εξέλιξη: Εντάξει, αν μας λέγατε πριν από μερικά χρόνια ότι θα βρισκόμαστε στο γραφείο και θα ενεργοποιούμε το πλυντήριο στο σπίτι, πιθανόν να γελούσαμε και να κάναμε κι ένα αστείο για εξωγήινους (no shame)! Σήμερα, όμως, δεν μπορούμε να φανταστούμε το ξεκίνημα της ζωής των νεονύμφων χωρίς την τεχνολογία του μέλλοντος. Όπως κάθε ηλεκτρική συσκευή Miele, έτσι και το πλυντήριο WWG 660 WPS TwinDos, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Μέσω της εφαρμογής Miele@mobile μπορείτε να ελέγχετε και να παρακολουθείτε τη συσκευή από το smartphone σας! 

CapDosing: Με το σύστημα TwisDos έχετε πραγματικά καθαρά ρούχα χωρίς καμία προσπάθεια. Επιπλέον, το σύστημα CapDosing είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως τα ευαίσθητα μεταξωτά ή τα μάλλινα για να μην κομπιάσουν και τα sportswear για να καθαρίσουν αποτελεσματικά. Για κάθε ύφασμα και κάθε ανάγκη υπάρχει συγκεκριμένη κάψουλα με την ιδανική δόση απορρυπατικού ή μαλακτικού για κάθε πλύση, ώστε να προσφέρει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Φυσικά, το CapDosing δεν σας απαγορεύει να χρησιμοποιείτε το δικό σας υγρό απορρυπαντικό ή μαλακτικό. 

Allergowash: Η υγιεινή και η καθαριότητα μπαίνουν στο επίκεντρο και εκεί θα παραμείνουν για τα επόμενα χρόνια. Το WWG 660 WPS TwinDos χάρη στο Allegrowash απομακρύνει έως και το 99,9% των βακτηρίων προσφέροντάς σας αποδεδειγμένη υγιεινή για τα δικά σας ρούχα τώρα και τα βρεφικά στο μέλλον. 

Δώρο: 

Η Miele δείχνει για ακόμα μια φορά την αγάπη, την αφοσίωση και την εκτίμησή της στα ζευγάρια που επιλέγουν τις ηλεκτρικές συσκευές της προσφέροντάς σας το πάπλωμα Charisma της Bed & Bath αξίας 350 ευρώ! Η προσφορά ισχύει έως τέλος Δεκεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων, so hurry up! Ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.

Must Read:

Το απόλυτο δώρο γάμου του 2020 λέγεται «Triflex HX1»… 

Newly weds? Κάντε την καθημερινότητά σας απολαυστική, με τη νέα γενιά «έξυπνων» οικιακών συσκευών Miele GEN 7000

Miele | Το πλυντήριο και το στεγνωτήριο της σειράς Modern Life κάνουν τον βίο κάθε νιόπαντρου ζευγαριού ανθόσπαρτο!

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.