Από τον Παναγιώτη Κούστα

Στα e-shops των μουσείων δεν θα βρείτε μόνο προσεγμένα coffee table books και χειροποίητα κοσμήματα, αλλά και υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις έργων ζωγραφικής και άλλα ξεχωριστά art αντικείμενα, ιδανικά για να τα προσφέρετε σε ένα ζευγάρι την ημέρα του γάμου του. Ξεχωρίσαμε για εσάς ένα γλυπτό από μαρμάρινους κύκλους που συμβολίζουν την ένωση -το εντοπίσαμε στο πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης- και τέσσερις ακόμα επιλογές για δώρα εμπνευσμένα από εκθέματα τόσο ελληνικών όσο και ξένων μουσείων, που είμαστε σίγουροι ότι θα εκτιμηθούν από τους παραλήπτες τους!

Γλυπτό «Κρίκοι» που συμβολίζει την ένωση, από λευκό μάρμαρο, αποκλειστικά σχεδιασμένο για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Κοστίζει € 300 και μπορείτε να το αγοράσετε με ένα κλικ εδώ.Fine art print από το έργο «You Are So Little And You Are So Big» του Andy Warhol, διαθέσιμη από το Tate Modern Shop. Κοστίζει από £ 25 έως £ 165, ανάλογα με το μέγεθος της εκτύπωσης και το είδος της κορνίζας που θα επιλέξετε και μπορείτε να την αγοράσετε με ένα κλικ εδώ.Διακοσμητικό εμπνευσμένο από το γλυπτό «Έρως και Ψυχή» («Psyché ranimée par le baiser de l’Amour») του Antonio Canova που εκτίθεται στο Μουσείο του Λούβρου. Κοστίζει € 1.150 και μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop Boutiques de Musées με ένα κλικ εδώ.Χρωμοτυπία από το έργο «Ζευγάρι» του Γιάννη Μόραλη. Έκδοση περιορισμένη σε 200 αριθμημένα αντίτυπα, διαθέσιμη από το Benaki Shop. Κοστίζει € 280 και μπορείτε να την αγοράσετε με ένα κλικ εδώ.«Θαλασσινό» του Αλέκου Φασιανού. Πορσελάνινο πιάτο, υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη και αριθμημένο από το 1 έως το 99, διαθέσιμο από το B & E Goulandris Shop. Κοστίζει € 175 και μπορείτε να το αγοράσετε με ένα κλικ εδώ.

Μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά σας από τα πωλητήρια των μουσείων δεν επιλέγετε μόνο ένα ξεχωριστό δώρο για το ζευγάρι που θέλετε να τιμήσετε, αλλά την ίδια στιγμή συνεισφέρετε στα έσοδα ενός πολιτιστικού οργανισμού.

Must Read:

Τα πιο ωραία δώρα γάμου μέχρι €50

Δώρο γάμου: Ο απόλυτος οδηγός για το 2021, με επιλογές για κάθε γούστο και κάθε budget

Tiffany & Co. | Πρωτότυπα δώρα βάπτισης με την υπογραφή του αμερικάνικου οίκου πολυτελείας

Most Popular:

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.