Παντρεύεται ο κολλητός σου.

Όσο και να προσπάθησες να τον μεταπείσεις είναι αποφασισμένος να παρατήσει τις μπύρες, το γήπεδο, το PlayStation, τις μπαρότσαρκες, τις κόντρες στην παραλιακή και εν γένει το ατελείωτο Bromance μεταξύ σας.
Έκλαψες, χτυπήθηκες κάτω. Αλλά τώρα, πρέπει να φερθείς σαν κύριος προς κύριο. Πόσο μάλλον αν είσαι κουμπάρος! Οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Όχι μόνο πρέπει να του οργανώσεις αξέχαστο bachelor (για το οποίο σου έχουμε δώσει ιδέες παλαιότερα), αλλά να του κάνεις ψυχολογική υποστήριξη, να βεβαιωθείς πως θα πάει στην εκκλησία και να κρατάς και τα στέφανα.  Ως προς το δώρο που θα αγοράσεις στον φίλο σου που αφήνει πίσω την εργένικη ζωή του, όμως, θα σε κατατοπίσουμε εμείς! Ορίστε λοιπόν, κύριοι, δώρα για κυρίους:

Δεν νομίζω πως υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν άνδρα, από ένα kit με τα απαραίτητα, δηλαδή, πούρα, τα σύνεργα και φλασκί. Αναζητήστε μια ωραία θήκη (θα βρείτε άπειρες στο Ebay/internet) με όλα τα απαραίτητα μέσα. Μπορείτε φυσικά να τα αγοράσετε και ξεχωριστά και να φτιάξετε μόνοι σας μια σύνθεση, ώστε να την προσαρμόσετε και στο δικό σας στυλ.

yes-i-do-groomsemens-gifts

yes-i-do-groom-present

Ρολόι τσέπης. Για μια Like A sir εμφάνιση. Γενικώς τα ρολόγια είναι δώρα που μένουν και σίγουρα πολύ αντρικά. Μπορείτε να αναζητήσετε ένα σε κάποιο παλαιοπωλείο, αν και κυκλοφορούν ευρέως τόσο στην mainstream αγορά όσο και στο διαδίκτυο. Θα είναι ότι πρέπει για να μη ξεχάσει το ραντεβού του στην εκκλησία! Απαραίτητη προυπόθεση για να το φορέσει στην τελετή η ύπαρξη σακακίου στο γαμήλιο κουστούμι.

yes-i-do-present-groom-

Παραδοσιακό σέτ ξυρίσματος, γιατί στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό (αυτό μπορείτε να το γράψετε και στην κάρτα)! Οπότε, γίνετε εσείς αυτοί που θα επιμεληθείτε του θέματος, και αγοράστε ένα όμορφο σέτ ξυρίσματος, με παραδοσιακή λάμα και το βουρτσάκι του αφρού, λάδια, κρέμες, αφρούς και αρώματα για μετά το ξύρισμα. Θα του μείνει, θα το θυμάται, θα τον ξυρίσετε και μόνο ένας άνδρας μπορεί να κάνει τέτοιο δώρο.

yes-i-do-bachelor-present1

Μανικετόκουμπα. Γιατί; Γιατί είναι πολύ όμορφα, πολύ επίσημα, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και μπορείτε να το διασκεδάσετε κι όλας. Μπορείτε να αγοράσετε τα κλασσικά όμορφα, vintage, κυριλέ μανικετόκουμπα που θα αναδείξουν το όμορφο κουστούμι, ενώ είναι το μοναδικό «κόσμημα» του γαμπρού, σε διάφορα μαγαζιά ένδυσης και κοσμηματοπωλεία. Αλλιώς μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο προσωπικό, όπως το να αγοράσετε ή να φτιάξετε custom made μανικετόκουμπα, ή να επισπεύσετε το καλό σας χιούμορ αγοράζοντας κάτι πιο… Ιδιέταιρο…

yes-i-do-cufflings-customyes-i-do-cufflings
Ότι και αν διαλέξετε, να θυμάστε πως για τον υποψήφιο γαμπρό, το να σας έχει κοντά του είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα τα δώρα, μιας και εσείς είστε που πρέπει να τον βοηθήσετε και να τον προετοιμάσετε για το κορίτσι που θα έρθει ντυμένο στα λευκά. Τα δώρα είναι για να δημιουργείτε αναμνήσεις και να εκδηλώσετε το «Με το καλό» και την αγάπη σας.
Be a sir, gentlemen!

 

Από την Ειρήνη Θεοδώση