Εκείνος γονατίζει μπροστά σου, βάζει όλη τη μαεστρία του για να σε εντυπωσιάσει, έχει ψάξει να βρει το ομορφότερο δαχτυλίδι και με τρελό άγχος σου ζητά να γίνεις γυναίκα του!

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου.

Εσύ τι θα κάνεις για αυτόν; Πέρα από το «ψυχή τε και σώματι» που θα του παραδώσεις, πως θα τον εντυπωσιάσεις, ξαφνιάσεις και εκπλήξεις;

Εν ολίγοις, τι δώρο θα κάνεις στο γαμπρό;

Και το πιο σημαντικό δεν είναι να είναι τόσο δώρο αξίας, όσο δώρο φαντασίας, ένα δώρο που να ξέρεις ότι το άλλο σου μισό το θέλει, ή θα το ήθελε αλλά είτε δεν το έχει ψάξει και άρα πρακτικά μάλλον δε γνωρίζει την ύπαρξή του, είτε δεν μπορεί να το αποκτήσει, είτε τέλος είναι κάτι τελείως κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του.

Ας δούμε λοιπόν 5 δώρα για τον άντρα της ζωής σου

 

1)    Sexy wedding φωτογράφιση: ας μην κρυβόμαστε, το όνειρο κάθε άντρα! Κάνε του έκπληξη και στείλε του μετά το γάμο και το γαμήλιο ταξίδι ένα dvd στο σπίτι που θα λέει απ’ έξω ΙΑΧ (ιδίαις αυτού χερσίν), εν ολίγοις για εκείνον μόνο!

grooms gift 1

2)    Αν ο καλός σου είναι μέγας λάτρης των ρολογιών τότε πιθανότατα δεν έχει μείνει κάποιο σχέδιο για να του πάρεις. Αυτό όμως που πολύ πιθανό να μην έχει, είναι ένα ρολόι μάρκας, που να είναι προσωποποιημένο στα χρώματα του και με το όνομά του επάνω. Μπες εδώ για να δεις πως μπορείς να φτιάξεις το δικό του και άσε τον άφωνο όταν θα ανοίγει το κουτί και θα χαζεύει τους δείκτες.

3)    Αν το κόλλημα του γαμπρού είναι η φωτογραφικές μηχανές και τις συλλέγει με μανία, τότε χάρισέ του μία αντίκα φωτογραφική μηχανή, που αν δουλεύει ακόμη καλύτερα και άσε τον να σε κάνει το μοντέλο του.

grooms gift 2

 

4)    Ψάχνει με μανία μανικετόκουμπα σε περίεργα και πρωτότυπα σχέδια; Τότε φτιάξε του εσύ αυτά που θα φορέσει την ημέρα του γάμου σας. Χρησιμοποίησε τα αρχικά του ονοματεπωνύμου του, τα δικά σας αρχικά, ή το λογότυπο του γάμου σας (σε περίπτωση που φτιάξατε κάποιο τελικά). Απευθύνσου στην Calliopi του half & half και εκείνη θα σε καθοδηγήσει κατάλληλα για να φτιάξεις το πιο μοναδικό σχέδιο για τη μεγάλη μέρα!

grooms gift 3

 

5)    Αν το τραγούδι είναι το κόλλημά του, και έχει κάποιον αγαπημένο τραγουδιστή – με προϋποθέσεις να είναι εν ζωή, Έλληνας και σχετικά Low profile, γιατί ναι ο Πάριος δύσκολα θα δεχτεί να έρθει να τραγουδήσει Live το Σήμερα γάμος γίνεται – προσπάθησε να έρθεις σε επαφή μαζί του. Το ιδανικό θα έιναι να τον κλείσεις για να τραγουδήσει Live στο γάμο σας, αλλά αν το Budget πάει ψηλά ζήτησε του να τον βιντεοσκοπήσεις να στέλνει ευχές στο ζευγάρι και να λέει ακαπέλα το ρεφραίν ενός από τα αγαπημένα τραγούδια του καλού σου.