Ο διαγωνισμός έληξε νικήτρια του ξύλινου magazine holder είναι η Κλαίρη Γιαννέλη. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν επικοινωνήσεις μαζί μας το δώρο θα πάει στον / στην επόμενο-η επιλαχόντα/-ούσα.

______________________________________________________________________

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα, όταν είσαι καλεσμένος σε ένα γάμο είναι το να βρεις το κατάλληλο δώρο για τους νεόνυμφους. Ζήτημα εξεζητημένο, όταν έχουμε μνήμες από φοντανιέρες, και γυαλιστερές πιατέλες σε  στυλ που θυμίζει την γιαγιά μας (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κάτι κακό) ή εμπειρία από λίστες γάμου που δεν μπορούμε να αγοράσουμε ούτε τμήμα από τα εγγραμμένα δώρα.

Yes i do Fenalie store 7

Yes i do Fenalie store 13

Υπό αυτές τις συνθήκες, ίσως ανακαλύψαμε την λύση σε αυτό το ζήτημα, ίσως βρήκαμε το ναό των δώρων, το κατάστημα Fenalie, στο Κολωνάκι, της γλυκύτατης Φένιας Σπυράτου. Πρόκειται για ένα μαγαζί-οικογενειακή κληρονομιά, στο οποίο θα βρείτε μεγάλη συλλογή αντικειμένων, διακοσμητικά σπιτιού, και όχι μόνο. Όλα τα αντικείμενα που θα βρείτε στο Fenalie, είναι από φυσικά υλικά, μιας και η Φένια απεχθάνεται κάθε τι τυποποιημένο. Κάθε αντικείμενο είναι δικού της σχεδιασμού, και για την παραγωγή τους ταξιδεύει κάθε χρόνο στις χώρες της Ασίας, και αναθέτει την κατασκευή σε εξειδικευμένους τεχνίτες, με τους οποίους συνεργάζεται εδώ και δέκα χρόνια,  και πλέον γνωρίζει τις οικογένειες τους και ψωνίζει δώρα για τα παιδιά τους.

Yes i do Fenalie store 22

Yes i do Fenalie store 24

Τα αγαπημένα της αντικείμενα είναι τα μάτια που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και σχέδια και οι χρωματιστοί –«υπερ-χαρούμενοι»- βούδες.

Yes i do Fenalie store 3

Tα εν λόγω μάτια, έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν για να δεθούν πάνω στις μπομπονιέρες του γάμου, και μπορείτε να βρείτε κι άλλα τέτοιου στυλ αντικείμενα για να στολίσετε όχι μόνο τις μπομπονιέρες αλλά και τα τραπέζια της δεξίωσης.
Για όσους επισκεφτείτε το Fenalie για να αγοράσετε δώρο γάμου, σας επιβεβαιώνουμε πως θα βρείτε ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Ένα δώρο με νόημα και χαρακτήρα, όμορφο και μοναδικό.

Yes i do Fenalie store 2

Yes i do Fenalie store 10

Tips: Τι πρέπει να έχετε στο μυαλό σας όταν ψάχνετε το τέλειο δώρο γάμου:

Όταν είστε στο κατάστημα ρίξτε μια ματιά γύρω σας, και εντοπίστε τα αντικείμενα που σας κάνουν εντύπωση και σας τραβάνε περισσότερο. Συγκεντρώστε τα όλα, και επεξεργαστείτε τα από κοντά.

Κάντε μια κατάταξη αναλόγως το εύρος τιμών και κρατήστε μόνο όσα είναι μέσα στο budget σας. Από τα επιλεχθέντα, προσπαθήστε να κάνετε την τελική επιλογή βάσει μιας χρυσής τομής: Πρέπει να διαλέξετε αυτό που αρέσει σε εσάς, αλλά θα αρέσει και στο ζευγάρι.

Αν και είναι τέλεια τα χρηστικά δώρα, δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρείς, φυσικά, αν προκύψει τέτοια επιλογή, την προτιμούμε. Όμως μην αποκλείσετε τα όμορφα δώρα σπιτιού που είναι απλά διακοσμητικά. Αγοράζοντας για παράδειγμα, μια τέλεια κινέζικη τσαγιέρα, είστε ακριβώς μέσα στο concept της χρυσής τομής μεταξύ όμορφου και χρηστικού αντικειμένου.

Ο,τι κι αν αγοράσετε, έχει μεγάλη σημασία η συσκευασία που θα επιλέξετε! Ακόμα είναι σημαντικό να επιλέξετε μια ωραία κάρτα, και να γράψετε μέσα μια ωραία ευχή, για τους νεόνυμφους.

Yes i do Fenalie store 1

 

Yes i do Fenalie store 14

Yes i do Fenalie store 21

Αν είστε λοιπόν καλεσμένος ή καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρετε τι να αγοράσετε για δώρο, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το μαγαζί της Φένιας στην οδό Αναγνωστοπούλου 36 Κολωνάκι , τηλ. 210 3640467,  αλλά και για να λαμβάνετε όλα τα updates μπείτε στη σελίδα του Fenalie Home decor https://www.facebook.com/Fenalie   αλλά και στο http://www.fenalie.gr/  , όπου όλα τα αντικείμενα  είναι με φωτογραφίες διαστάσεις και τιμές για να μπορεί  κάποιος  να κάνει την επιλογή του και να ορίζει το budget του από την άνεση του σπιτιού του!

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε η επίσκεψή μας στο κατάστημα Fenalie μας έπεισε πως τα δώρα γάμου οφείλουν να είναι πρωτότυπα και διαφορετικά. Από όλα όσα θαυμάσαμε, αποφασίσαμε να επιλέξουμε ένα decoration item που θα κάναμε δώρο στον γάμο των κολλητών μας, κάτι χρήσιμο, κάτι έξυπνο, κάτι ξεχωριστό!

Το παρακάτω ξύλινο magazine holder με την πιο αγαπησιάρικη λέξη του κόσμου, μπαίνει τώρα σε Yes Ι Do διαγωνισμό! Για να το κερδίσετε κάντε share το άρθρο και απαντήστε μας στην ερώτηση “Τι δώρο δεν θα κάνατε στο γάμο των κολλητών σας;”. Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή αυτού του πρωτότυπου δώρου!

Wooden Magazine Holder 62x30x13
Wooden Magazine Holder 62x30x13

Ο διαγωνισμός ισχύει από 12/01/2015 έως και 25/01/2015. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 27/01/2015. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα!

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα από το Fenalie store; Μπείτε εδώ  και εδώ 

By Irene Theodosi