1. Το πιο safe και “εύχρηστο” δώρο για να πάτε σε γάμο είναι σίγουρα το γνωστό “φακελάκι” . Δίνετε στο ζευγάρι όσα χρήματα θέλετε για να τα αξιοποιήσει όπως θέλει. Εναλλακτικά καταθέτετε τα χρήματα στο λογαριασμό τους. Αν τώρα θέλετε να πάρετε οπωσδήποτε δώρο για να τους μείνει και να σας θυμούνται για πάντα εδώ σας έχουμε τις πιο πρωτότυπες ιδέες. Ναι, ναι αφήστε τις χρυσές εικόνες και τα πιατικά για τις θείες του ζευγαριού!

cover photo 1
2. Αν οι φίλοι σας είναι λάτρεις του κρασιού, μία πρωτότυπη ιδέα είναι θήκες ή αξεσουάρ κρασιού. Ωραίο, αξιοπρεπές και χρήσιμο.
111030_wine-storage-ideas-3_1443491545
3. Αν οι φίλοι σας είναι αθλητικοί τύποι, ένα ζευγάρι παπούτσια στον καθένα. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε από το ίντερνετ ειδικά με κάτι που θα θέλατε να γράφει πχ. For ever together ή Ι love her/him.
athlitika papoutsia gia nufi kai gampro
4. Το ίδιο θα μπορούσατε να κάνετε με μπλουζάκια ή αστεία εσώρουχα. Ή ακόμα και μπουρνούζια. Η πιτζάμες. Βασική προϋπόθεση να ξέρετε τα νούμερά τους για να μη θέλουν αλλαγή.
large
dwra yes i do
5. Πάντα παίζει και η εναλλακτική του κάδρου για το σπίτι αλλά όχι σαν της θείας που λέγαμε παραπάνω. Κάτι μοντέρνο που θα το βλέπουν κάθε μέρα και θα τους φτιάχνει το κέφι. Βασική προϋπόθεση: Να ξέρετε τι χρώματα έχει το σπίτι τους.
decoration kadro gia to spiti