Ειδικά αυτή την εποχή που διανύουμε περίοδο γάμων, το θέμα της αναζήτησης γαμήλιου δώρου είναι εξαιρετικά επίκαιρο. Όλοι θέλουμε να βρούμε κάτι χρήσιμο, ποιοτικό και σίγουρα εντυπωσιακό. Η ομάδα του Yes I Do μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς ανακάλυψε ένα από τα καλύτερα δώρα γάμου της χρονιάς που πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια και πολλά παραπάνω: το νέο πλυντήριο της Miele!

Ιδανικό για νεόνυμφους!

Συνήθως στις πλύσεις πρέπει να περιμένουμε μέχρι να γεμίσει ο κάδος με ρούχα της ίδιας κατηγορίας, και αυτό είναι πρόβλημα όταν σε ένα σπίτι μένουν μόνο δύο άτομα. Το νέο πρόγραμμα Single Wash όμως, πλένει φορτία λιγότερα από 1kg. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να πλυθούν ακόμα και λίγα ρούχα και μάλιστα με 70% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, 70% χαμηλότερη κατανάλωση νερού και 50% οικονομία χρόνου. 

Ρούχα πραγματικά καθαρά!

Πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν τα ρούχα μας καθαρίζουν πραγματικά μετά από κάθε πλύσιμο. Η λειτουργία Twin Dos διαλύει κάθε αμφιβολία, καθώς τα απορρυπαντικά εισέρχονται σε διαφορετικές φάσεις της πλύσης για να επιτευχθεί το τέλειο αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι η επιλογή προγράμματος και η διαδικασία γίνεται αυτόματα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε και 30% οικονομία στο απορρυπαντικό μας!

Ενδείκνυται για τα νεόνυμφα ζευγάρια που αγαπούν τις περιπέτειες!

Σχεδόν όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια αγαπούν τις εκδρομές και τις περιπέτειες!  Και αυτό, εκτός από πολλές δυνατές εμπειρίες, συνεπάγεται και πολλούς δύσκολους λεκέδες… Χάρη στο Power Wash 2.0 με τεχνολογία Spin&Spray επιτυγχάνεται καλύτερη ανάμειξη ρούχων και απόλυτη χρήση του απορρυπαντικού, και αυτό εξασφαλίζει όχι μόνο τέλεια αποτελέσματα καθαριότητας αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και νερού ακόμα και σε μικρά φορτία! Επιπλέον, τα πλυντήρια με αυτήν τη λειτουργία διαθέτουν και το πρόγραμμα Quick Power Wash, το οποίο μπορεί και πλένει ρούχα βάρους 5kg σε λιγότερο από μία ώρα, κάτι που θα λύσει τα χέρια στις μαμάδες όταν με το καλό μεγαλώσει η οικογένεια!

Smart tip: Μην ξεχνάτε πως όλα τα πλυντήρια της Miele έχουν ειδικά προγράμματα για διαφορετικές κατηγορίες υφασμάτων και πως μπορείτε μαζί με αυτά να προμηθευτείτε και τα ειδικά απορρυπαντικά σε κάψουλες, έτοιμα σε δοσολογίες.

Διαβάστε επίσης…

My MIELE Moments: Ένα ονειρεμένο σπίτι για τη νέα ζωή που μόλις ξεκίνησε!

Δώρα γάμου: Ψηφίζουμε ομόφωνα το στεγνωτήριο MIELE

Bride to be? Όλα όσα θα πρέπει ή θα εύχεστε να γνωρίζετε πριν το γάμο σας