Όσο οι γάμοι πολλαπλασιάζονται, τόσο αισθανόμαστε πως τίποτα δεν είναι αρκετό να ικανοποιήσει τους κολλητούς μας που παντρεύονται, αλλά και εμάς που δεν θέλουμε ούτε στην τράπεζα να βάλουμε χρήματα, ούτε να τους πάρουμε “κάτι για το σπίτι”!

Είδαμε τις “Aloha_beaches by Lara Melachrinou” και αποφασίσαμε να αποτελέσουν το δικό μας καλοκαιρινό δώρο στους summer weddings!

lara melachrinou yes i do δώρο γάμου

Συναντήσαμε την τόσο δημιουργική Λάρα Μελαχρινού και μιλήσαμε για το πιο πρωτότυπο δώρο γάμου!

Λάρα, μίλησέ μας για αυτό το νέο σου project.

Το νέο μας project με μία φράση είναι οι “Aloha_beaches by Lara Melachrinou” και είναι μία special/limited edition σειρά πετσετών θαλάσσης με original print και design. Πρόκειται για μία ιδέα που είχα εδώ και καιρό, να αρχίσω να τυπώνω μέρος των πινάκων που ζωγραφίζω σε ύφασμα. Τα χρώματα των έργων μου είναι τόσο έντονα και φωτεινά και μεταφέρουν τόσο όμορφη ενέργεια που όταν συζήτησα αυτή την ιδέα με την φίλη μου και fashion designer Εβελίνα Λίτινα, δημιουργού των aloha_beaches, αμέσως μου πρότεινε να συνεργαστούμε στον σχεδιασμό αυτής της σειράς πετσετών θαλάσσης. Οι πετσέτες βγαίνουν σε 2 κοψίματα, στρογγυλή και σανίδας του surf. Αξίζει να σημειωθεί ότι η aloha_beaches είναι η πρώτη καινοτόμος εταιρεία στον κόσμο που παρουσίασε πρώτη πετσέτες σε σχήμα surfboard. Τα Prints πάνω στις πετσέτες είναι από 4 διαφορετικούς πίνακες μου και όλα φέρουν την υπογραφή μου. Είναι εξολοκλήρου χειροποίητες και κατασκευασμένες από τα καλύτερα υφάσματα και ελληνικά υλικά!

lara melachrinou yes i do δώρο γάμου

Τελικά πόσο σημαντικό είναι να κάνεις ένα πρωτότυπο δώρο γάμου;

Είναι αρκετά σημαντικό σε ένα γάμο να κάνουμε ένα πρωτότυπο, χρηστικό, ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο γάμου. Για αυτό και εμείς κάναμε κάποια σχέδια πετσετών για άντρες και γυναίκες που είμαστε σίγουρες ότι θα τους ενθουσιάσουν και θα μπορούν να χαίρονται τα καλοκαίρια τους με χρώμα!

lara melachrinou yes i do δώρο γάμου

Πώς μπορώ να παραγγείλω τις πετσέτες;

Τις πετσέτες μπορείτε να τις παραγγείλετε στα παρακάτω e-shop:

http://bylitinaevelina.gr/shop/aloha-beaches/the-savannah-surftowel http://www.jamjar.gr/store/delart

είτε να μας στείλετε μήνυμα στις σελίδες μας στο facebook:

https://www.facebook.com/delart.gr https://www.facebook.com/alohabeaches

lara melachrinou yes i do δώρο γάμου

Τι επιλογές έχουμε λοιπόν;

Οι επιλογές για να κάνετε ένα δώρο γάμου “aloha_beaches by Lara Melachrinou” είναι οι παρακάτω. – 2 πετσέτες surf / ίδιο χρώμα πετσέτας / άλλο print – 2 πετσέτες surf / ίδιο print / άλλο χρώμα πετσέτας – 2 πετσέτες surf διαφορετικές αλλά με το ίδιο κόψιμο πετσέτας – Στρογγυλές που μπορούν να χωρέσουν 2 άτομα σε μία, να χρησιμοποιηθούν και για πικ-νικ, να χωρέσουν και παιδάκια μαζί με τους γονείς να κάτσουν. Διάμετρος πετσέτας 1,50 μέτρο.

Από πού προέκυψε η έμπνευση για αυτό το τόσο καλοκαιρινό concept;

Η έμπνευσή όλων των έργων μου που είναι τυπωμένα πάνω στις πετσέτες είναι η αγάπη μου για τα ταξίδια, τον ήλιο, τα χρώματα, το καλοκαίρι, τον ουρανό, τη φύση γενικά και οτιδήποτε μπορεί να δώσει σε κάποιον έστω και ένα μικρό vibe ότι μπορεί να ζει ελεύθερος και σαν παιδί όποιας ηλικίας και αν είναι. Για το καλοκαίρι λοιπόν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να συνδυάσεις, θάλασσα, χρώμα, τέχνη, παιδικότητα και surf; Και όπως μου αρέσει να λέω…Spread the colorful summer love vibes!!!!!

lara melachrinou yes i do δώρο γάμου

Facebook: alohabeaches