Η μουσική σε ένα event και δη σε wedding party είναι το Α και το Ω καθώς είναι το χαρακτηριστικό που είτε θα το απογειώσει, είτε είναι ικανό να το υποβαθμίσει. H Party Mobile Services, από τις no1 εταιρείες που ασχολούνται με τη μουσική αλλά και όλα τα τεχνικά θέματα που αφορούν private parties, wedding receptions και corporate events, γνωρίζει πολύ καλά όλα τα μυστικά για το πιο πετυχημένο και ξεσηκωτικό event. Μιλήσαμε με τον ταλαντούχο dj και συνεργάτη της Party Mobile Services, Δημήτρη Θεολόγο, για να μας λύσει σημαντικές wedding απορίες και να μας δώσει μία γεύση από τον κόσμο της μουσικής και του φωτισμού για το πιο μαγευτικό γαμήλιο πάρτι της ζωής σας!

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party.jpg

Δημήτρη, θα θέλαμε με λίγα λόγια να μας εξηγήσεις γιατί η Party Mobile Services ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου;

Η Party Mobile Services ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιάννη Κιούση και τον Νίκο Πίπα, δύο από τους καλύτερους dj των private events και κοινωνικών εκδηλώσεων στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί κάθε είδους event όσον αφορά στον ήχο, τη μουσική και σε όλα τα τεχνικά θέματα γύρω από την εκδήλωση. Το χαρακτηριστικό που μας ξεχωρίζει θα έλεγα ότι είναι το λεγόμενο “know-how”. Η Party Mobile Services αποτελείται από μία ομάδα 14 καταλλήλως καταρτισμένων και εξιδεικευμένων επαγγελματιών djs που ασχολούνται αποκλειστικά με τη διοργάνωση των events. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει τη σωστή επιλογή του κατάλληλου dj ανάλογα με τις μουσικές του προτιμήσεις. Τέλος, δεν μπορώ να παραβλέψω την εμπειρία των 20 + ετών που μας κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των επιλογών των πελατών μας.  

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party2.jpg

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που παρέχετε σε ένα event και κατ’επέκταση τις οποίες οι πελάτες σας μπορούν να αξιοποιήσουν στις δικές τους εκδηλώσεις;

Η Party Mobile Services αναλαμβάνει τη μουσική και ηχητική κάλυψη, τον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τα φωτορυθμικά συστήματα. Επίσης διαθέτει όλα τα οπτικοακουστικά μέσα που οι πελάτες χρειάζονται για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο πιθανό τρόπο το event τους όπως προτζέκτορες και video walls, πυροτεχνήματα, πίστες χωρού, live band. Φυσικά σε κάθε μας εκδήλωση πάντα έχουμε τους κατάλληλους τεχνικούς ήχου και εικόνας αλλά και ηχολήπτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να σώσουν κάθε δυσάρεστη κατάσταση.

yes-i-do-yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party.jpg

Ο χώρος ενός event παίζει σημαντικό ρόλο καθώς είναι το σκηνικό, που θα φιλοξενήσει την κάθε εκδήλωση. Ενδεικτικά με ποιους χώρους συνεργάζεστε;

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με οποιοδήποτε χώρο ουσιαστικά επιλέξει ο πελάτης μας να πραγματοποιήσει το event του. Ενδεικτικά, η Party Mobile Services συνεργάζεται με τους σημαντικότερους χώρους της Αθήνας όπως το Island στη Βάρκιζα, το Grand Resort στο Λαγονήσι, το Ble στην παραλία του Αλίμου, το ξενοδοχείο Margi στη Βουλιαγμένη, το Κτήμα 48 στην Ανάβυσσο, το κτήμα Νάσιουτζικ, το The Residence στη Βαρυμπόμπη, το Κτήμα Κοκοτού στο Διόνυσο, το Mentererum στην Κηφισιά αλλά φυσικά έχουμε πραγματοποιήσει και κάποιες ειδικές συνεργασίες με το club της Εκάλης και τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετάνια» και «King George».

Πόσο σημαντικός θεωρείτε πως είναι ο φωτισμός και ο ήχος σε ένα event και συγκεκριμένα σε μία γαμήλια δεξίωση ή σε ένα wedding party;

Όλοι έχουμε βρεθεί λίγο πολύ καλεσμένοι σε κάποιο γαμήλιο πάρτι το οποίο έληξε νωρίς γιατί δεν υπήρχε η σωστή ατμόσφαιρα και ο κατάλληλος ήχος για το πάρτι. Ο ηχητικός και φωτιστικός σχεδιασμός σε συνεργασία με το σωστό set up τους είναι το κλειδί για ένα πετυχημένο wedding party. Το καλό φωτορυθμικό σύστημα θα αναδείξει τον στολισμό του event και θα δώσει τον ρυθμό στο dance floor ενώ ένα επαγγελματικό και ποιοτικό ηχοσύστημα θα απογειώσει το πάρτι.

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party2.png

Let’s talk marriage

Ποια είναι τα Dos και Don’ts των μελλόνυμφων κατά την προετοιμασία και ποιο είναι αυτό που συνήθως τους συμβουλεύετε;

Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε ότι κάθε βραδιά είναι μοναδική και ξεχωριστή από την προηγούμενη ή την επόμενη και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε event. Όσον αφορά στο ζευγάρι, εμείς τους συμβουλεύουμε σε πρώτη φάση να κάνουν αυτό που θέλουν για τον γάμο τους και να μην ακούν κανέναν άλλο που έχει διαφορετική γνώμη. Άλλωστε πρόκειται για τον δικό τους γάμο. Τους παροτρύνουμε να ασχοληθούν οι ίδιοι με τις μουσικές επιλογές και να μην το αφήσουν στα χέρια κάποιου φίλου ή γνωστού που υποτίθεται πως γνωρίζει επί του θέματος. Τους συμβουλεύουμε επίσης να εξοικειώνονται με το set up, δηλαδή να γνωρίζουν τα πάντα για τον χώρο, το προσχέδιο του event, που θα βρίσκεται το dance floor, το bar, τα τραπέζια, έτσι ώστε να έχουν μία σφαιρική γνώση και φυσικά να μπορούν να το φανταστούν πιο εύκολα και να έχουν λόγο. Ένα άλλο σημαντικό κομμάτι που αφορά τη μουσική, για το οποίο συμβουλεύουμε τους μελλόνυμφους ακόμα και αν τελικά δεν μας επιλέξουν είναι  το να μην εμπιστεύονται κάποιον που θα τους προτείνει άμεσα “έτοιμες λύσεις” καθώς δεν υπάρχουν “έτοιμες λύσεις” στον ήχο. Συμβουλή μας είναι να συμπεριλάβουν τα φωτορυθμικά στο wedding budget τους καθώς είναι το στοιχείο που μπορεί να μεταμορφώσει όλο το event. Τέλος, να μην αποφασίσουν βάση τιμής καθώς μια χαμηλότερη προσφορά δεν θα προσφέρει την ποιότητα και τις υπηρεσίες που ένα wedding party οφείλει να έχει.

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party6.jpg

Βάσει της πολυετούς εμπειρίας σας, ποια πιστεύετε ότι είναι τα στοιχεία που μπορούν να εγγυηθούν την επιτυχία ενός wedding event;

Αναμφισβήτητα όλες οι λεπτομέρειες που αναφέραμε και προηγουμένως, παίζουν σημαντικό ρόλο για ένα επιτυχημένο πάρτι από το δυνατό ηχοσύστημα και τον όμορφο φωτισμό μέχρι τον καλό dj και το πλούσιο bar. Καταλήγουμε όμως στο συμπέρασμα ότι τελικά το βασικότερο στοιχείο είναι το ζευγάρι και η παρέα του, τα άτομα που θα κρατήσουν το πάρτι. Η χημεία και η δυναμική που θα δημιοργηθούν και θα είναι οι αιτίες ένα wedding party να μείνει σε όλους αξέχαστο.

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party5.jpg

yes-i-do-party-mobile-services-wedding-party-4.jpg

Μιλώντας για αξέχαστα γαμήλια πάρτι, ποιο είναι εκείνο το οποίο έχει χαραχθεί στη μνήμη σας και δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Θυμάμαι ήταν Αύγουστος και είχαμε αναλάβει ένα πολύ μεγάλο γαμήλιο πάρτι στη Λευκάδα για 1200 άτομα. Χρειάστηκαν 3 djs, 3 φορτηγά με τον κατάλληλο εξοπλισμό σε φώτα και 1 εβδομάδα για να μπορέσουμε να το στήσουμε. Ο γάμος ήταν Σάββατο και ξαφνικά Παρασκευή απόγευμα ξεκινά μία καταρρακτώδης βροχή, που φυσικά δεν σταμάτησε ούτε μέχρι την επόμενη μέρα. Ο γαμπρός αποφάσισε να ψάξει άλλο venue για το πάρτι, δεδομένου ότι το προήγουμενο ήταν ανοιχτό. Εντέλει, κατέληξε να κλείσει ένα ξενοδοχείο, το μεγαλύτερο της Λευκάδας, που το lobby του μπορούσε να φιλοξενήσει 200 άτομα. Όπως καταλαβαίνετε κάποιοι ήταν μέσα, άλλοι βρέχονταν, με highlight της βραδιάς έναν φίλο του γαμπρού, όταν σταματούσε η βροχή, να συνεχίζει να βρέχει τους καλεσμένους με λάστιχο. Ήταν κωμικοτραγικό αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση η διασκέδαση δεν έλειψε ούτε στιγμή!

Διαβάστε επίσης…

DIY by Danai: Φτιάχνουμε μαζί τα πιο πολύχρωμα και ξεσηκωτικά wedding confetti!

6 υπέροχες ιδέες για τη γαμήλια διακόσμηση στις αποχρώσεις του λευκού

Don’t forget to save the date!