Wedding parties που οι καλεσμένοι δεν σταματούν να χορεύουν και κανείς δεν θέλει να γυρίσει σπίτι του, ακόμα και αν έχει ξημερώσει. Σε αυτό εξειδικεύονται οι κορυφαίοι DJs και οι επαγγελματίες της Party Mobile Services. Όσο εκείνοι συνεχίζουν να κάνουν parties που γράφουν ιστορία, εμείς σας παρουσιάζουμε τους 10 λόγους της επιτυχίας τους.

Ready to party!

1. Know-how
Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των εκδηλώσεων και μια ομάδα 14 επαγγελματιών DJs, κατέχουν την τεχνογνωσία που καθιστά ανεπανάληπτο κάθε wedding party που αναλαμβάνουν.

2. What’s your pleasure?
Κάθε ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να κάνει την επιλογή του DJ για τον γάμο του ανάλογα με τις μουσικές του προτιμήσεις, δεδομένου ότι κάθε συνεργάτης της PMS ειδικεύεται σε συγκεκριμένο μουσικό είδος.

Πέρα από την ηχητική και μουσική κάλυψη, η ομάδα της PMS αναλαμβάνει επίσης τον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τα φωτορυθμικά συστήματα.

3. Light up!
Πέρα από τη μουσική και ηχητική κάλυψη, η PMS αναλαμβάνει επίσης τον αρχιτεκτονικό φωτισμό και τα φωτορυθμικά συστήματα.

4. All for you!
Θέλετε το wedding party σας να αφήσει εποχή; Η PMS διαθέτει όλα τα οπτικοακουστικά μέσα για να το επιτύχετε (προτζέκτορες, video walls, πυροτεχνήματα, πίστες χορού) αλλά και τη δυνατότητα συνεργασίας με live band.

On the decks –where all the magic happens.

5. Their secret combination
Τα ραντεβού και οι αναλυτικές συζητήσεις που θα κάνετε ως ζευγάρι μαζί τους είναι μόνο η αρχή για να συμφωνήσετε στις μουσικές επιλογές της βραδιάς.

6. Την guest list σας, παρακαλώ
Βέβαια, εκτός από τα δικά σας γούστα, ο DJ με τον οποίο θα συνεργαστείτε θα λάβει υπόψη και το κοινό του, δηλαδή τους καλεσμένους σας, έτσι ώστε να φτιάξει ένα tailor-made πρόγραμμα που θα αρέσει σε όλους και, μάλιστα, δεν θα παραμείνει «άκαμπτο», αλλά θα ακολουθεί συνεχώς τον παλμό της βραδιάς.

O Δημήτρης Θεολόγος της PMS στο Yes I Do Catwalk by ghd του 2020. | Φωτογραφία: Gwedd Fotographia by George Bouzakis

7. Η «ψυχή» της Party Mobile Services
Ο Δημήτρης Θεολόγος –η «ψυχή» της PMS– και οι συνεργάτες του παίρνουν πάνω τους την επιτυχία ολόκληρης της βραδιάς και είναι διαρκώς σε επιφυλακή για να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

8. Βάζει και τον χώρο!
Πέρα από το ότι αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει events σε οποιονδήποτε χώρο, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, η PMS συνεργάζεται με κορυφαία venues σε όλη την επικράτεια, ανάμεσά τους το Ecali Club, το Hotel Grande Bretagne, το King George Hotel, το Island Athens Riviera, το Grand Resort Lagonissi, το Ble στην παραλία του Αλίμου, το The Margi Hotel, το Κτήμα 48, το Kτήμα Νάσιουτζικ και το Κτήμα Κοκοτού.

Απογειώστε το fun με τα props της PartyΒooth, αδερφής εταιρείας της PMS.

9. Say «cheese»!
Κάτι extra: Παγώστε στον χρόνο τις πιο fun στιγμές του wedding party και μοιραστείτε τες στα social media. Πώς; Απλώς προσθέστε στο «πακέτο» της βραδιάς την υπηρεσία PartyBooth για να έχετε στη διάθεσή σας, εσείς και οι καλεσμένοι σας, τα πιο σύγχρονα photo booths και τα πιο fun props που θα απογειώσουν τα happy vibes.

10. Με λίγα λόγια, δίνουν τον παλμό του πάρτι και το κάνουν με τον καλύτερο επαγγελματικό τρόπο!
#truestory

Yes I Do Info: Η Party Mobile Services ιδρύθηκε το 1996 από τον Γιάννη Κιούση και τον Νίκο Πίπα, δύο κορυφαίους DJs σε private events και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

party_mobile_services.jpg

Must Read:

Party Mobile Services | H εταιρεία που απογειώνει τη διασκέδαση στα wedding parties, σε Ελλάδα και εξωτερικό

Δημήτρης Θεολόγος | Συνέντευξη με την «ψυχή» της Party Mobile Services

Ο Δημήτρης Θεολόγος από την Party Mobile Services μας λέει πώς θα κάνουμε ένα επιτυχημένο wedding party

Most Popular:

7 τραγούδια για τον 1ο χορό του γάμου σου από κάποιον που θα ήθελε να ζει μια παράλληλη ζωή ως DJ

7 ντουέτα-ύμνοι της δεκαετίας του 1990 για τον 1ο χορό του γάμου σας (η φάση είναι χιτάκια ελληνάκια)

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.