Γνήσια απενοχοποιημένη διασκέδαση, διασκευές κομματιών-ύμνων που έντυναν τα εφηβικά μας parties και ένα εκρηκτικό όνομα που συνοδεύεται από εκρηκτικά live. Κυρίες και κύριοι, αυτοί είναι οι The Jaguar Bombs και είναι έτοιμοι να «βάλουν φωτιά» στα wedding parties. Ο Άγγελος Αϊβάζης, ο Βασίλης Νησσόπουλος και ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, τρία από τα πέντε μέλη της μπάντας, μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά ενός επιτυχημένου μουσικά wedding party!

the-jaguar-bombs-yes-do-1.jpg

Τι στάση έχετε απέναντι στον γάμο;

Σίγουρα θα σήκωνε κάποια χιουμοριστική απάντηση εδώ αλλά, με την περίσσεια ειλικρίνεια που μας διακρίνει, θα πούμε πως είναι μια σπάνια συγκυρία να βρεις την ευτυχία στο πρόσωπο κάποιου συντρόφου. Ο γάμος, επομένως, αποτελεί τον έμπρακτο και κατ’ επέκταση καθημερινό εορτασμό αυτής της συνθήκης.

Εκρηκτικό όνομα, εκρηκτικά live. Τι να περιμένει κανείς από εσάς σε ένα wedding party;

Σ’ ευχαριστούμε πολύ. Να περιμένει σίγουρα ασταμάτητο χορό με κομμάτια που έχουν ντύσει τα εφηβικά μας χρόνια – ειδικά όσων τώρα βρίσκονται γύρω στα πρώτα «-άντα», εκεί όπου οι Backstreet Boys φλερτάρουν σε κάποια γωνιά του πάρτι με τις Spice Girls, καθώς και καταιγιστικές rock ‘n roll επιτυχίες των 60s, πάντα «πειραγμένα» και προσαρμοσμένα στο ύφος της μπάντας. Φυσικά, δεν λείπει από το παιχνίδι το συνεχές πάρε-δώσε με το κοινό, με τη διαρκή συμμετοχή του αλλά και με παραγγελιές – για να το θέσουμε και πιο λαϊκά.

Και τι να μην περιμένει…

Έχουμε ζήσει να κάνουμε το opening act συγκροτήματος με κλαρίνα σε γάμο. Δεν αποκλείουμε τίποτα…

Είχα την τύχη να σας απολαύσω σε ένα γαμήλιο πάρτι και το κέφι απογειώθηκε, ωστόσο, ποιο είναι το feedback που εσείς λαμβάνετε σε αντίστοιχες περιστάσεις;

Είναι μεγάλη χαρά αλλά και τιμή να σε επιλέξει ένα ζευγάρι για να ντύσει μουσικά μια τόσο ξεχωριστή γι’ αυτό βραδιά. Έχοντας παίξει σε έναν μεγάλο αριθμό γάμων αυτά τα 4 χρόνια, θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς γι’ αυτή την παράλληλη δραστηριότητά μας ως μπάντα. Τα σχόλια είναι πάντα πολύ θερμά και σίγουρα είναι η καλύτερη επιβράβευση στο τέλος της ημέρας.

the-jaguar-bombs-yes-do-4.jpg

Φτιάξτε μας τη δική σας wedding songs list που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γαμήλιο πάρτι.

Backstreet Boys – Everybody

Fatboy Slim – The Rockafeller Skank

Χρήστος Δάντης – 24000 Baci

Βλάσσης Μπονάτσος – There is no one like me

Ricky Martin – Living la Vida Loca

The Offspring – Come Out and Play

The Rembrandts – I’ll Be There For You (Friends’ Theme)

Σας έχει τύχει να σας ζητήσουν κάποια «περίεργη παραγγελιά»;

Συχνά οι παραγγελιές συνοδεύονται από τη συμμετοχή κάποιου συγγενή (ή του κουμπάρου, ή και του ίδιου του γαμπρού) παρέα με εμάς. Αξέχαστες στιγμές το ζεϊμπέκικο medley του πατέρα της νύφης σε σόλο μπουζούκι καθώς και ο γαμπρός drummer, τον οποίο λίγο έλειψε να τον προσλάβουμε!

Τι συμβουλεύετε τα ζευγάρια να προσέξουν στο κομμάτι της μουσικής όταν οργανώνουν το γαμήλιο πάρτι τους;

Θα προτείναμε να είναι κομμάτια τα οποία έχουν για εκείνους συναισθηματική αξία, κομμάτια που έχουν ντύσει μουσικά την τρυφερή τους ηλικία. Ως μπάντα παίζουμε πολύ με τον όρο «νοσταλγία» και βλέπουμε πως κι ο κόσμος χορεύει περισσότερο στα κομμάτια τα οποία έχει συνδυάσει με όμορφες στιγμές στο παρελθόν. Επομένως, θα λέγαμε πως καλό είναι η επιλογή της μουσικής να επικεντρώνεται σε κομμάτια που «μιλάνε» τόσο στο ζευγάρι όσο και στους καλεσμένους, και να έρχεται σε δεύτερο επίπεδο κάποια επιτυχία των τελευταίων μηνών.

Ποιο είναι τελικά το μυστικό για να μην σταματήσει κανείς να χορεύει;

Ως συγκρότημα έχουμε στήσει το πρόγραμμά μας σε λίστες που περιέχουν 7-8 κομμάτια η καθεμιά, non stop, όπως θα έκανε ακριβώς ένας dj. Πέρα από την επιλογή των κομματιών, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο τρόπος παρουσίασής τους, ούτως ώστε να κρατάς διαρκώς το κοινό σε εγρήγορση αλλά και να το εντάσσεις στο πάρτι με ενεργό συμμετοχή.

Λέτε Yes I Do…

Στα αιλουροειδή.

Λέτε No I Don’t…

Στην κίνηση.

Let’s play a game

Η μουσική σας με 3 λέξεις… Αλκοόλ, Λίκνισμα, Μπριγιαντίνη.

Αν ο γάμος ήταν μουσικό κομμάτι θα ήταν…  Stevie Wonder – For Once in My Life.

Πάρε στον γάμο σου τους The Jaguar Bombs… (Τώρα προκαλείς να γράψω «να σου πουν και του χρόνου»…) για να χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης σε ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Το ιδανικό τραγούδι για τον πρώτο χορό…  Elvis Presley – Can’t Help Falling in Love.

Το τραγούδι που «απογειώνει» τα wedding parties… Βραβείο μεγαλύτερης απήχησης στο κοινό παίρνει ξεκάθαρα και δικαιωματικά το «Wannabe» των Spice Girls. Έχει μάλιστα, σε πρόσφατη πανεπιστημιακή έρευνα, αποδειχθεί πως είναι το πιο άμεσα αναγνωρίσιμο κομμάτι στο κοινό, να τα λέμε αυτά. Δεν τα λέμε εμείς, μιλάει η επιστήμη.

Yes I Do Info

Θα απολαύσετε τους The Jaguar Bombs στον Σταυρό του Νότου και το καλοκαίρι σε μια μεγάλη συναυλία που ετοιμάζουν στην Τεχνόπολη με εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι The Jaguar Bombs είναι οι…

Άγγελος Αϊβάζης (φωνή, κιθάρα), Βασίλης Νησσόπουλος (φωνή, ακουστική κιθάρα), Γιάννης Ράλλης (κιθάρα), Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος (κοντραμπάσο), Στέφανος Σακελλαρίου (τύμπανα) και Βασίλης Ζαμπίκος (ηχοληψία).

Credits

Photos: Γιώργος Μπουζάκης

Grooming: Σαββίνα Σκεπετάρη

Location: Marathon Beach Resort

the-jaguar-bombs-yes-i-do.jpg

Διαβάστε αυτή τη συνέντευξη και πολλές ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης…

7 πράγματα που δεν θα ζήσεις απαραίτητα σε ένα bachelorette

10 γαμήλια λάθη που εκνευρίζουν κάθε καλεσμένο και πώς να τα αποφύγετε

Dos & Don’ts για την επιλογή του δαχτυλιδιού