Πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια εταιρεία ενοικίασης επίπλων. Η Zazoo Event Rentals είναι δημιουργία, εμπειρία, πρωτοτυπία. Οι άνθρωποί της είναι εκείνοι που θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα και θα εγγυηθούν χωρίς δεύτερη σκέψη και δισταγμό την επιτυχία του γάμου σας. Και έχουμε τους λόγους μας που σας το λέμε αυτό. 

Design: @joyproctor, Photographer: @wedtime_stories, Workshop: @weddingcircle, Flowers: @jimlabrako, Venue: @islandathensriviera

1. Know-how

Η τεράστια εμπειρία της ομάδας της εταιρείας στη διοργάνωση κοινωνικών και εταιρικών events, θα σας δώσει το αίσθημα ασφάλειας που χρειάζεστε και θα βεβαιώσει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Και πράγματι όλα θα πάνε ρολόι. 

2. From zero to hero!

Δεν υπάρχει καμία πρόκληση που η Zazoo Event Rentals δεν μπορεί να αναλάβει – το ονειρικό wedding moodboard που έχετε στο μυαλό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και αν το venue είναι μια αποθήκη! Η έμπειρη ομάδα της μπορεί να διαμορφώσει διά μαγείας οποιονδήποτε χώρο, είτε μιλάμε για μια παραλία, είτε για ένα δωμάτιο, είτε για μια elegant αίθουσα δεξίωσης. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση θα είναι μοναδικό.

Photography: @georgeliopetas
Coordination: @thesecretowl_

3. Piece of art 

Υπέροχα, εκλεπτυσμένα, επώνυμα έπιπλα από premium συλλογές για κάθε περίσταση μπορούν να διακοσμήσουν ξεχωριστά το venue του γάμου και της δεξίωσης, απογειώνοντας το στιλ και δίνοντας αέρα εξωτερικού στο event σας.

4. Κεφάλαιο Διακόσμηση

Πέρα όμως από τις αμέτρητες επιλογές σε έπιπλα, η τεράστια γκάμα σε διακοσμητικά υψηλής ποιότητας θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Μια ματιά στο site www.zazoo.gr θα σας πείσει. 

Design & planning: @the12events, Photography: @sempreviva_photography, Venue: @island_artandtaste

5. À la mode

Οι συλλογές και όλα τα αντικείμενα που θα βρείτε στη Zazoo Event Rentals είναι πάντα up-to-date, αφού ενημερώνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

6. Dream team

Η ποιότητα μπορεί να μιλάει από μόνη της, όμως, χωρίς τον ανθρώπινο παράγοντα, με λίγα λόγια την καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας, που βρίσκεται 24/7 στο πλευρό σας για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα και να σχεδιάσει μαζί σας το event των ονείρων σας, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. 

Design & planning: @santoriniglamweddings, Photography: @annarousos @nicolas_xav

7. All-in-one service

Πέρα, όμως, από την ενοικίαση του εξοπλισμού, η Zazoo σας προσφέρει τη μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου, αλλά και το γενικό στήσιμο της εκδήλωσής σας. Συνεπώς, εσείς δεν θα χρειαστεί να κουνήσετε ούτε το μικρό σας δαχτυλάκι. 

8. Για τους πολύ απαιτητικούς 

Κι αν οι έτοιμες επιλογές που θα σας προτείνουν οι σύμβουλοι της εταιρείας δεν σας ικανοποιούν -πράγμα εξαιρετικά δύσκολο- σας παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής επίπλων, ακόμα και ειδικών κατασκευών.

Design: @joyproctor, Photographer: @wedtime_stories, Workshop: @weddingcircle, Flowers: @jimlabrako

9. Anywhere in Greece

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε τον γάμο σας, η Zazoo ευχαρίστως θα σας ακολουθήσει. Ο στόλος τους αποτελείται από φορτηγά όλων των κατηγοριών και τύπων που φτάνουν σε εσάς, ενώ οι οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι στη σωστή και καίρια παράδοση των εμπορευμάτων, αναλαμβάνοντας ασυζητητί την εκφόρτωση και τη φόρτωση. 

10. Dream BIG

Όσο μεγάλο κι αν μοιάζει το όνειρό σας να είστε σίγουροι πως η Zazoo Event Rentals δέχεται να το αναλάβει και να υπογράψει με κλειστά μάτια την επιτυχία του.

Design, planning & coordination @caractere_events @the12events, Styling, florals & decoration @the12events, Photography @alefantou @wedtime_stories

Must Read:

Η Zazoo Event Rentals απογειώνει το concept του γάμου σας!

La hora loca: Το έθιμο των γαμήλιων πάρτι που προκαλεί φρενίτιδα ανά τον κόσμο!

Micro weddings bigger than life: Ιδέες για έναν γάμο με λίγους καλεσμένους και πολλή λάμψη

Most Popular:

Iconic Engagement Rings: Κάνουμε ένα “ταξίδι στο χρόνο” στο μονόπετρο…το αγαπημένο δαχτυλίδι όλων των γυναικών

Breaking News | Ανοίγουν οι εκκλησίες. Τι θα γίνει με τους γάμους;

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.