Φανταστείτε μια εντυπωσιακή neon επιγραφή με το hashtag #bettertogether να «καλωσορίζει» τους καλεσμένους στο wedding party σας προσφέροντας το πιο Pinterest-approved backdrop ή oversized φωτεινά γράμματα μπροστά από το γαμήλιο τραπέζι… Αυτά είναι τα trends που ξεχωρίζει ο Γιάννης Χαντζούρας από την εταιρεία The Letter Co. για τους γάμους του 2023.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το ενδιαφέρον φέτος επικεντρώνεται στις χειροποίητες personalized κατασκευές από neon lights που σχηματίζουν τα αρχικά των newlyweds, κάποιο αγαπημένο τους quote, μια λέξη που τους εκφράζει, την ημερομηνία του γάμου τους, ακόμα κι έναν στίχο από το τραγούδι του πρώτου χορού τους, στα χρώματα, το μέγεθος και τη γραμματοσειρά που επιθυμούν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NIKOS KOUTOULAS | PLANNER: POMPON STORY EVENTS

Επιπλέον, ψηλά στις προτιμήσεις των ζευγαριών παραμένουν τα φωτιζόμενα γράμματα που σύστησαν την εταιρεία στο ευρύ κοινό και γρήγορα έγιναν must σε κάθε γαμήλια δεξίωση.

PLANNER: ROCK PAPER SCISSORS EVENTS

Yes I Do Info: Με εμπειρία τουλάχιστον 20 ετών στην κατασκευή επιγραφών και με αφορμή τον γάμο τους το 2014, ο Γιάννης Χαντζούρας και η σύζυγός του, Έλενα Αναγνώστου, κατασκεύασαν για πρώτη φορά τα δικά τους φωτεινά μονογράμματα, δημιουργώντας έκτοτε ένα από τα μεγαλύτερα wedding trends στην Ελλάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ANNA ROUSSOS | PLANNER: THE TWELVE EVENTS

 

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

 

RELATED POSTS

The Letter Co: Η απόλυτη wedding mania, που θα λατρέψει κάθε wed-to-be ζευγάρι!

Κάντε τη διαφορά στο γάμο σας με την πιο trendy διακόσμηση

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!

Real weddings, bridal fashion, top wedding professionals, τα πιο χρήσιμα tips και τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ζευγάρι που ετοιμάζει τον γάμο του!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press