Δεν θα ξεχάσω ποτέ το συναίσθημα που ένιωσα όταν είδα στην παραλία του Βρέλλου στις Σπέτσες, τα αρχικά μας ! Ένα τεράστιο Τ και ένα τεράστιο Μ, έστελναν το φως τους σε όλη την παραλία και έφερναν μια αίσθηση “hollywood – retro” στο πάρτυ μας! Ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας όσες περισσότερες πληροφορίες γινόταν για την The Letter Co που δημιούργησαν ο Γιάννης και η Έλενα και να σας παροτρύνω να εντάξετε κι εσείς τα φωτεινά γράμματα στο wedding party σας!  Νομίζω ότι πάνω τους / δίπλα τους / μπροστά τους ή πίσω τους θα βγάλετε τις πιο κεφάτες και πιο pinterest-style φωτογραφίες του γάμου σας!

Φωτεινά γράμματα The Letter Co από το Bithas Family Festival. Photo credits: Arte Cinematica
Φωτεινά γράμματα The Letter Co από το Bithas Family Festival. Photo credits: Arte Cinematica

Τα μονογράμματά μας στο wedding location. Μα είναι λες και μπήκαμε σε φωτογραφία του Pinterest! Tι ακριβώς κάνετε στην TheLetterCo;

Στην εταιρία μας σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε φωτιζόμενα γράμματα! Τα παρέχουμε προς ενοικίαση για το στολισμό των γάμων αλλά και προς πώληση σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιο ζευγάρι να τα αποκτήσει!

Τι χρειάζεται για να έχω τα υπέροχα αυτά γράμματα στον γάμο μου;

Χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας, να μας ενημερώσετε για την ημερομηνία και την περιοχή του γάμου σας κι εμείς θα σας προτείνουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές από φωτιζόμενα γράμματα που μπορείτε να προμηθευτείτε, ώστε να γίνει ο γάμος σας πιο λαμπερός και ξεχωριστός εκείνη την ημέρα!

the-letter-co-yes-i-do.jpg

Τι άλλο μπορώ να επιλέξω εκτός από τα αρχικά μας;

Εκτός από τα αρχικά σας, μπορείτε να σχηματίσετε οποιαδήποτε λέξη ή φράση επιθυμείτε με φωτιζόμενα γράμματα, τους στίχους από το αγαπημένο σας τραγούδι, καθώς και το προσωπικό hashtag του γάμου σας! Οι επιλογές είναι απεριόριστες!

Επίσης, κατασκευάζουμε κατά παραγγελία κι άλλες φωτιζόμενες εφαρμογές, όπως NEON επιγραφές, επιτρέποντας στο ζευγάρι να επιλέξει τα χρώματα και τη γραμματοσειρά της αρεσκείας του! Μετά το γαμήλιο πάρτυ, το ζευγάρι τοποθετεί την κατασκευή σπίτι του ως φωτιστικό/διακοσμητικό, κρατώντας αναλλοίωτη την ανάμνηση του γάμου του!

Πώς ξεκίνησε η TheLetterCo;

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επιγραφών για καταστήματα εδώ και πολλά χρόνια, ενώ το 2014, με αφορμή το δικό μας γάμο, κατασκευάσαμε για πρώτη φορά τα δικά μας φωτεινά μονογράμματα για το στολισμό του νυφικού τραπεζιού! Μετά την απήχηση που είχαν, αφού μας ζητήθηκαν αργότερα από φίλους μας για τους δικούς τους γάμους, βρεθήκαμε επίσημα να συστηνόμαστε ως η πρώτη εταιρία που προσέφερε στην ελληνική αγορά φωτιζόμενα γράμματα για γάμους, εκδηλώσεις και εσωτερική διακόσμηση! Χάρη στην αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, βελτιωνόμαστε κι εξελισσόμαστε συνεχώς, προσφέροντας φρέσκιες ιδέες και προτάσεις!

th-letter-co-yes-i-do.jpg

Ποιον γάμο/ wedding setup δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

Όλοι οι γάμοι που έχουμε επιμεληθεί μέχρι στιγμής μας έχουν χαρίσει τόσο όμορφες εμπειρίες, οπότε δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον. Για συναισθηματικούς λόγους όμως θα επιλέξουμε το δικό μας, αφού αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την επιτυχημένη πορεία της TheLetterCo.!

 

the-letter-co-yes-i-do.jpg

Credits

Photo Γιάννη & Έλενας: Γιώργος Μπουζάκης

Location: Μεσογειακή Αυλή

διεύθυνση : Αβέρωφ 21, ΤΚ17235 Δάφνη

τηλέφωνο: 211 2157249

website: www.theletterco.gr

email: info@theletterco.gr

facebook: TheLetterCo

Instagram: theletterco.gr

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από τη Μυρτώ Κάζη