Πριν λίγο καιρό σας έγραψα για τις αγαπημένες μου καφέ χαρτοσακούλες που θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο chic & minimal μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον γάμο σας.

Σήμερα θα σας παρουσιάσω βήμα – βήμα τον τρόπο να κάνετε δωράκια για τους καλεσμένους από απλές χάρτινες καφέ σακούλες αρτοποιείου! Αυτές που σας δίνει ο φούρναρης με την τυρόπιτα… αυτές!

paper-bag-wedding-favors-004

Θα χρειαστείτε:

α) καφέ χαρτοσακούλες αρτοποιείου kraft,
β) ψαλίδι που να δίνει δαντελένιο τελείωμα

γ) σφραγίδα με τα ονόματα του ζευγαριού ή τα αρχικά τους ή τέλος πάντων κάποιο μήνυμα

δ)διακορευτή

ε)φυσικό σπάγκο

paper-bag-wedding-favors-005 paper-bag-wedding-favors-002

Αρχικά με το ψαλίδι κόβετε και δίνετε δαντελένιο σχήμα στις άκρες της σακούλας. Με την σφραγίδα τυπώνετε πάνω σε κάθε σακούλα τα αρχικά του ζευγαριού. Αφού τελειώσετε με το τύπωμα, διπλώνετε το πάνω μέρος της σακούλας και με τον διακορευτή κάνετε 2 τρύπες από τις οποίες περνάτε τον σπάγκο και κάνετε ένα απλό φιόγκο.

paper-bag-wedding-favors-003

Έτοιμο!! Τίποτα δύσκολο, τίποτα ακριβό, τίποτα πολύπλοκο! Μένει να αποφασίσετε πως θα τις χρησιμοποιήσετε! Σαν μπομπονιέρες, σαν θήκες για τα μαχαιροπήρουνα στο τραπέζι της δεξίωσης, σαν δώρο – emergency hangover kit…

Extra Tip: Ιδιαίτερα όταν έχετε να ετοιμάσετε πολλά τέτοια δωράκια καλυτέρα να κάνετε ένα –ένα τα βήματα. Επειδή εγώ προσωπικά θέλω να τα κάνω όλα με την σειρά για να μην μπερδεύομαι αλλά και για να κερδίζω χρόνο,  πρώτα θα δώσω σχήμα με το ψαλίδι σε όλες τις σακούλες, μετά θα τις τυπώσω όλες κτλ κτλ. Καλή δουλειά κορίτσια!