Τα οχήματα: Ο «Βεραμάν» και ο «Κόκκινος»

Τα χρωματιστά βανάκια του The Van Catering χαρίζουν μια φρέσκια και την ίδια στιγμή vintage αισθητική στο wedding party, ενώ απογειώνουν τη διασκέδαση. Ο «Βεραμάν» είναι ο γρήγορος και ο «Κόκκινος» ο παλιός. Ο «Βεραμάν», ως νεότερος -κατά μερικούς μήνες-, έχει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα που τον κάνει πιο γρήγορο, ενώ ο «Κόκκινος» είναι ο βετεράνος της παρέας. Και τα δύο οχήματα προσφέρονται για υπηρεσίες μπουφέ, cocktail bar, αλλά και καντίνας.

Ο «Βεραμάν» προσφέρεται για drinks σε wedding events.

Άλλος για το ποτό και άλλος για το φαγητό – ή, μήπως, όχι;

Ενώ και τα δύο οχήματα μπορούν να υποστηρίξουν τόσο το κομμάτι του φαγητού όσο και του ποτού, η ομάδα του The Van Catering προτείνει τον «Βεραμάν» περισσότερο για τις υπηρεσίες του μπαρ, λόγω του ιδιαίτερου design του καθώς, στο εσωτερικό του, δίνει την αίσθηση ενός high-end bar. Αντίθετα, ο βετεράνος «Κόκκινος», με τον παιχνιδιάρικο μαυροπίνακα στον οποίο αναγράφονται τα προϊόντα ή το μενού που προσφέρεται, ταιριάζει περισσότερο στις υπηρεσίες φαγητού.

Η ομάδα του The Van Catering προτείνει τον «Κόκκινο» για υπηρεσίες φαγητού.

Drinks & food

Το The Van Catering, εκτός από τα βανάκια, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες. Ανάλογα με την περίσταση, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δροσιστικά και εμπνευσμένα κοκτέιλ, απλά ποτά, αναψυκτικά και φρέσκους χυμούς. Εκτός από τα drinks, το μενού του wedding party σας μπορεί να περιλαμβάνει όχι μόνο μπουφέ, αλλά και επιτόπου προετοιμασία φαγητού, κυρίως street food, όπως burgers και hot dogs. Η ομάδα αναλαμβάνει, επίσης, την παροχή προσωπικού, για παράδειγμα, chef, σερβιτόρους, barmen, ακόμα και DJ, που θα απογειώσει τη βραδιά με τις μουσικές του.

Get the wedding party started!

Venues

Το The Van Catering δραστηριοποιείται κυρίως στην Αττική, αλλά και σε πιο μακρινούς προορισμούς -αρκεί να είναι προσβάσιμοι με τα βανάκια-, όπως σε νησιά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί «The Van Catering»;

Η αγάπη και η προσήλωση της ομάδας του The Van Catering στη δουλειά της, η συνεργασία με σεβασμό και εκτίμηση προς τους πελάτες, αλλά και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της την κάνουν να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης όσων αναζητούν ένα αυθεντικά cool και ακομπλεξάριστο wedding party.

Yummy burgers για το πιο ακομπλεξάριστο wedding party.

THE EVENTS

Το The Van Catering δεν περιορίζεται μόνο στις wedding εκδηλώσεις, αλλά αναλαμβάνει και εταιρικά ή ιδιωτικά events, με τη δυνατότητα παραχώρησης των vintage οχημάτων για απλή ενοικίαση, χωρίς την παροχή υπηρεσιών μπαρ και φαγητού – με ολικό branding ανάλογα με τον πελάτη που τα χρησιμοποιεί. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο είδος των εκδηλώσεων που αναλαμβάνει, αρκεί το όχημα να μπορεί να φτάσει μέχρι τον χώρο του event, και, φυσικά, το concept με τα βανάκια να ταιριάζει στο ύφος της εκδήλωσης.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-issue-16-the-van.jpg

Διαβάστε επίσης… 

The Van Catering | Συνέντευξη με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

The Knot Gala: Αυτές είναι οι νέες, μεγάλες τάσεις στον γάμο

Οι 10 πιο αστείες φράσεις που έχουν ειπωθεί για τον «γάμο»!