Με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού γίνεται και η επαναλειτουργία των χώρων εκδηλώσεων και των catering, σηματοδοτώντας μια νέα, πιο αισιόδοξη και πολλά υποσχόμενη wedding season! Ο Ιωάννης Νεραντζής, ιδιοκτήτης του Golden Food Concept κάνει τα δικά του σχόλια για το επίσημο restart του wedding industry.

Σήμερα είναι το επίσημο restart πολλών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων και των catering. Τι αλλάζει από σήμερα για την Golden Food Concept;

Για να είμαι ειλικρινής οι ανακοινώσεις μας βρήκαν εξ απήνης αφού αναμέναμε να ανοίξουμε μετά τις 15 Ιουνίου. Έχοντας αυτή την ημερομηνία κατά νου, πολλοί γάμοι και events που θα γίνονταν στις αρχές Ιουνίου, πήραν αναβολή, χωρίς τελικά να χρειάζεται. Μάλιστα, δεν έχουν δοθεί ακόμη σαφείς οδηγίες για τη λειτουργία μας, οπότε ουσιαστικά βρισκόμαστε ακόμα σε αναμονή νέων ανακοινώσεων.

Μετά τον κορωνοϊό, θεωρείτε ότι οι προτεραιότητές της Golden Food Concept αλλάζουν; Ποια ήταν η πρώτη προτεραιότητά σας πριν την καραντίνα και ποια τώρα;

Προτεραιότητα μας ήταν πάντα ποιότητα και η ικανοποίηση του εκάστοτε ζευγαριού που μας επιλέγει. Προσωπικά, θεωρώ την υγιεινή και την καθαριότητα απαραίτητες προϋποθέσεις για να έχουμε ποιότητα. Συνεπώς, δεν θα έλεγα ότι αλλάζουν οι προτεραιότητές μας, απλώς καλούμαστε να εφαρμόσουμε κάποια επιπλέον μέτρα.

Ποια είναι τα νέα δεδομένα στο catering μετά τον κορωνοϊό; Για παράδειγμα, θα ήταν πιο ασφαλές ένα ζευγάρι να προτιμήσει ένα μενού που σερβίρεται ατομικά αντί για έναν μπουφέ στον οποίο έχουν πρόσβαση όλοι;

Έχοντας κάνει ένα –αρκετά μεγάλο- διάλειμμα, επιστρέφουμε δυναμικά και ουσιαστικά ξεκινάμε από την αρχή.  Δεν θεωρώ ότι ο μπουφές θα είναι μια «λιγότερη ασφαλής» επιλογή για το γαμήλιο δείπνο, εφόσον υπάρχει η κατάλληλη επίβλεψη. Αυτό που θα πρότεινα σε ένα ζευγάρι που θέλει να έχει μπουφέ στον γάμο του, είναι ο μπουφές να επιβλέπεται από προσωπικό, που φορώντας ιατρική μάσκα και γάντια θα βοηθήσει τους καλεσμένους να σερβιριστούν.

Πώς «πρέπει» να επιλέγουμε το catering για τον γάμο μετά τον κορωνοϊό. Τι θα πρέπει να προσέξουν τα ζευγάρια;
Θεωρώ ότι τα κριτήρια παραμένουν ίδια. Ίσως, τώρα που πολλά ζευγάρια θα προτιμήσουν το σερβιριστό μενού από τον μπουφέ, να φανεί η ποιοτική διαφορά ανάμεσα στα catering. Συνεπώς, η επιλογή του catering αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα.

Με τους γάμους τις καθημερινές να είναι πλέον τάση, ποιες είναι οι προτάσεις σας για ένα καλοκαιρινό wedding brunch;
Το γαμήλιο μενού είναι ένας ευφάνταστος και εύκολος τρόπος να βάλει την προσωπική του σφραγίδα το ζευγάρι. Έτσι, αν και τα διάφορα stations, όπως τα ασιατικά με την live παρασκευή sushi ή τα stands κοπής είναι αγαπημένες δικές μας προτάσεις, η τελική απόφαση οφείλει να έχει την «υπογραφή» και το γούστο του κάθε ζευγαριού.

Ξεναγήστε μας στο Riviera Estate, τον πιο μαγικό χώρο για τους γάμους του καλοκαιριού!

Το Riviera Estate είναι ένας εκπληκτικός χώρος με άφθονο φυσικό κάλλος. Εκτείνεται σε 30 στρέμματα προσφέροντας πολλές δυνατότητες στα ζευγάρια, ακόμα και μετά κορωνοϊού. Ο επιβλητικός χώρος με τα πανύψηλα πεύκα, τα καλλωπιστικά φυτά και τα λουλούδια, αλλά και το σήμα κατατεθέν μας, τους εκατοντάδες στοιχισμένους φοίνικες, γοητεύει με την πρώτη ματιά και μπορεί να φιλοξενήσει με ευκολία 2.000 άτομα.

Ο Ιωάννης Νεραντζής, ιδιοκτήτης της Golden Food Concept.

Aς κλείσουμε με μια συμβουλή προς όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Τι θα τους λέγατε;

Θα συμβούλευα τα νέα ζευγάρια να εστιάσουν στο γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ χαρούμενη και σημαντική μέρα για αυτούς. Έτσι, αν νιώθουν ότι πρέπει να αναβάλλουν τον γάμο τους, ας το κάνουν, ενώ αν επιμένουν να παντρευτούν φέτος να είναι πιο διαλλακτικοί. Θα μπορούσαν να αναζητήσουν νέους τρόπους, από τη διάθεση του φαγητού μέχρι τη διάταξη του χώρου, να μιλήσουν με τους επαγγελματίες και να μη χάσουν την ελπίδα τους.

Διαβάστε επίσης… 

Breaking News | Άνοιξαν σήμερα τα κτήματα, οι υπηρεσίες διοργάνωσης γάμων και τα catering

Γάμοι αυτό το καλοκαίρι | Όλες οι εξελίξεις για τον αριθμό των καλεσμένων, τα wedding parties, τις δεξιώσεις και τους γάμους στα νησιά

Γράμμα στη νύφη της εποχής του Covid-19 | Να τον κάνεις τον γάμο σου!