Τελικά, τι χρειάζεται ένα πάρτι για να είναι πετυχημένο και οι καλεσμένοι του να φύγουν ευχαριστημένοι, γεμάτοι και με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό τους; Μα φυσικά μια ζεστή ατμόσφαιρα, όμορφη μουσική και μοναδικές εκλεπτυσμένες γεύσεις που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Τo Xmas party του Yes I Do – Boom τα είχε όλα με το catering του Δειπνοσοφιστήριον να γίνεται ”talk of the town” και τους καλεσμένους να δοκιμάζουν το εντυπωσιακό εορταστικό menu που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά από έμπειρους σεφ και πάντα υπό την εποπτεία του Τάκη Χριστοφιλέα, ένας από τους 3 εμπνευστές του catering Δειπνοσοφιστήριον!

Photo credits: Apostolos Platanias
Photo credits: Apostolos Platanias

THE MENU

Simple Bar 

Λευκό κρασί: DIPNOS, Οινοποιείο Κιντώνη – Μοσχοφίλερο Μοσχάτο Ρίου.

Ροζέ κρασί: Νάσος, Αγιωργίτικο, Οινοποιείο Γκότση.

Κόκκινο κρασί: DIPNOS, Οινοποιείο Κιντώνη – Αγιωργίτικο.

  • Μπύρες, χυμοί, αναψυκτικά, νερό εμφιαλωμένο και ανθρακούχο.
  • Εορταστικό cocktail περαστό.
Photo credits: Apostolos Platanias

Κρύες προτάσεις

  • Mπρουσκέτα με φουρνιστά ντοματίνια, πατέ τρούφας και κατίκι Δομοκού.
  • Ρολό καπνιστού σολομού με mousse αβοκάντο.
  • Crostini με fois gras, σχοινόπρασο και chutney από μύρτιλο.
  • Ταρτάκι με κρέμα κολοκύθας, λάδι τρούφας, κάστανο και prosciutto.
  • Πουγκάκια μπρεζάολα με mousse τυριών και ρόδι.
  • Ceviche λαβράκι με lemongrass, κόλιανδρο, chilli, ginger και wakame σε pot.
Photo credits: Apostolos Platanias

Ζεστές προτάσεις

  •  Σουβλάκια σολομού μαριναρισμένα με ρούμι, μαύρη ζάχαρη, lime και δυόσμο.
  • Mini σουβλάκι γαρίδας τυλιγμένο σε φύλλο καταϊφι / συνοδεύεται με σάλτσα sweet chilli.
  • Μπουκίτσα κοτόπουλου με pesto, τυλιγμένη με prosciutto.
  • Μπουκίτσα χοιρινού, τυλιγμένη με πιπεριά Φλωρίνης.
  • Μπιφτεκάκια με Chutney ντομάτας και χούμους φέτας.
  • Ριζότο με κρέμα φινόκιου και τρούφα σε Pots.

Επιδόρπια

Ποικιλία από μικρά γλυκά.

 

Photo credits: Apostolos Platanias

ΤHE HISTORY

Έχουν περάσει δυο δεκαετίες από τότε που τρεις αυτοδημιούργητοι άνθρωποι με συγγενικούς δεσμούς, κοινές μνήμες και πλούσια γαστρονομική εμπειρία αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν το όραμά τους. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Τάκης Χριστοφιλέας, ο μικρότερος αδελφός του Δημήτρης Χριστοφιλέας και ο ξάδελφός τους Διομήδης Καψάλης δημιούργησαν το «Δειπνοσοφιστήριον Catering», με έμπνευση τα συμπόσια της αρχαιότητας και με στόχο να δημιουργήσουν κάτι πραγματικά μοναδικό στον χώρο της εστίασης και της τροφοδοσίας. Το «μενού» προέβλεπε προσήλωση στην προσπάθεια, προσοχή στην εκτέλεση, έμφαση στη λεπτομέρεια, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και πρώτης τάξεως υλικά. Σημείο αναφοράς η Μεσσηνιακή Μάνη (ο τόπος καταγωγής τους), που τους προίκισε με ανώτερες διατροφικές αρχές και σπάνιες γευστικές αξίες: η παράδοση, οι αγνές πρώτες ύλες, οι μικροί παραγωγοί, οι προσωποποιημένες υπηρεσίες από αληθινούς ανθρώπους και η βαθιά γνώση του αντικειμένου έγιναν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης «συνταγής» που χάρισε στο Δειπνοσοφιστήριον Catering την εξαιρετική του φήμη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo credits: Apostolos Platanias

MORE INFO

Και οι τρεις τους μοιράζονται την ίδια αποστολή: Η ποιότητα, η ελληνικότητα, η αυθεντικότητα, η πρωτοτυπία, η ειλικρίνεια, ο εκλεκτικισμός και η εμπιστοσύνη να μετατρέπουν κάθε κοινωνική εκδήλωση, κάθε δείπνο και κάθε συνεστίαση σε μια σπάνια εμπειρία, σε μια τελετουργία που θα τέρπει όλες τις αισθήσεις και θα αναδεικνύει το φαγητό ως μια απολαυστική διαδικασία κοινωνικοποίησης που έχει να κάνει όχι μόνο με το στομάχι, αλλά και με την ψυχή.