Αλήθεια, υπάρχει κανείς ανάμεσά μας που θα απαντούσε αρνητικά;! Η ερώτηση είναι μάλλον ρητορική… Γι’ αυτό εμείς, συναντήσαμε την Βανέσσα Μανούρα, η οποία μας καλωσόρισε στο «βασίλειο» της Chocolate Queen και μας είπε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, αν θέλουμε να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας πιο νόστιμες και λαχταριστές! Ετοιμαστείτε να διαβάσετε την πιο γλυκιά συνέντευξη της ζωής σας!

megalo 5

Πώς αποφασίσατε να ιδρύσετε ένα τέτοιο «βασίλειο»;

Οι σπουδές μας στο Marketing και την Επικοινωνία βοήθησαν σίγουρα  στη δημιουργία αυτής της εταιρείας . Ήμασταν τότε 25 χρονών, δουλεύαμε ήδη σε τμήμα Μάρκετινγκ πολυεθνικής εταιρείας και η ιδέα για τη δημιουργία του «βασιλείου», μας ήρθε.. τρώγοντας!

malli ths grias

Μαλλί της γριάς, ποπ κορν, συντριβάνι σοκολάτας. Τελικά ποιο είναι το πιο δημοφιλές στα παιδιά και ποιο στους μεγάλους; 

Ανάλογα.  Συνήθως οι περισσότεροι τρελαίνονται για σοκολάτα, αλλά στα παιδιά αρέσει πολύ και το Μαλλί και το φρέσκο Ποπ κορν, γιατί τα γοητεύει και η διαδικασία παραγωγής τους!

mikra 3 (1)

Όσο καιρό ασχολείστε με εκδηλώσεις, έχει βρεθεί άνθρωπος που να μπορεί να αντισταθεί στη σοκολάτα;

Σας έχω είδηση! Λοιπόν ναι, στα 8 χρόνια που είμαστε στον χώρο έχουμε συναντήσει μερικούς ενήλικες που προτιμούν αλμυρές γεύσεις και στρέφονται στο Ποπ κορν μας ως σνακ. Μεταξύ μας πάντως, δεν είναι πολλοί αυτοί που… αντιστέκονται !!!

Ένα από τα αστεία περιστατικά που σας έχουν συμβεί, ήταν σε έναν γάμο, όταν μια ηλικιωμένη κυρία «μάλωσε» με την κόρη της γύρω από το Συντριβάνι Σοκολάτας. Ο λόγος; Η κόρη της δεν την άφηνε να δοκιμάσει επειδή είχε ζάχαρο..! Τελικά συμβιβάστηκαν σε μια φράουλα με σοκολάτα και η κυρία ήταν πραγματικά τόσο χαρούμενη! Άξιζε η μάχη που είχε δώσει…

megalo suntrinani 2

Πόσο κόσμο μπορεί να εξυπηρετήσει η Chocolate Queen σε μια εκδήλωση;

Έχουμε εξυπηρετήσει εταιρικές εκδηλώσεις και γάμους με 500 άτομα.

mikra syntrivania

Βλέπουμε πως τα σιντριβάνια σοκολάτας τα συνοδεύετε και με φρούτα. Είναι κάτι που το ζητούν οι γονείς ή αποτελεί δική σας πρωτοβουλία;

Ήταν δική μας η πρωτοβουλία που ενθουσίασε τους γονείς, καθώς μερικοί προτιμούν τον συνδυασμό φρούτου-σοκολάτας, όπως φράουλα, μπανάνα, ανανά, αντί για τα μπισκότα, πουράκια, γκοφρετάκια και marshmallows.  Γενικά προσφέρονται όλα αυτά και τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν ό,τι θέλουν από τα προσφερόμενα dips.

megalo 3

Πώς μπορούν ένα συντριβάνι σοκολάτας, το ποπ κορν και το μαλλί της  γριάς να μεταμορφώσουν ένα γαμήλιο πάρτυ;

Διαπιστώνουμε ότι  η τούρτα γάμου θεωρείται πλέον «κλισέ». Το Συντριβάνι προσφέρεται ως  εναλλακτική 2-σε-1 επιλογή, αφού στην αρχή η νύφη και ο γαμπρός ταΐζουν ο ένας τον άλλο  με φράουλες που βουτάνε στη σοκολάτα, ενώ στη συνέχεια το Συντριβάνι παραμένει ως γλυκό για τους καλεσμένους.

Σε όσες περιπτώσεις δε οι γάμοι ακολουθούνται από βάπτιση την ίδια ημέρα,  οι δύο υπηρεσίες καλύπτουν και τα δυο πάρτυ, το γαμήλιο και το παιδικό που γίνεται μετά.

megalo spring

Τι προτείνει η Chocolate Queen για μια βάπτιση και τι για έναν γάμο το καλοκαίρι του 2017;

Προτείνουμε ανεπιφύλακτα  Μαλλί της Γριάς και Ποπ κορν για Βάπτιση και Συντριβάνι Σοκολάτας για τον Γάμο! Μην φοβάστε αντέχει στη ζέστη!

Μπορούμε επίσης να μοιράζουμε ποπ κορν μαζί με το πρώτο ποτό μέχρι να καθίσει ο κόσμος για φαγητό.

megalo 6

Είναι καλό να επιλέγουν και τα τρία είδη όσοι ενδιαφέρονται ή να εστιάζουν σε ένα από αυτά;

Εξαρτάται από το μέγεθος της εκδήλωσης και τον αριθμό των καλεσμένων. Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μοιράζουμε φρέσκο Μαλλί της Γριάς και Ποπ κορν αμέσως μετά την εκκλησία, ενώ το Συντριβάνι επιλέγεται ως επιδόρπιο μετά το φαγητό. Εννοείται ότι είμαστε διαθέσιμες να συζητήσουμε με τους πελάτες μας διαφορετικές εκδοχές, προκειμένου η κάθε εκδήλωση να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους καλεσμένους τους. Και με με την δική μας …γευστική συνδρομή φυσικά να τους μείνει αξέχαστη!

Chocolate Queen

site: www.chocolatequeen.gr 

Facebook:  ChocolateQueenGreece

Instagram: chocolate_queen_greece

Από την Εύα Ανυφαντή