Yes I do The Bar Testament 5

Φανταστείτε ένα υπέροχο bar στημένο, με άρτιο εξοπλισμό κολωνάτα ποτήρια, χρώματα, εξωτική διάθεση και πολλά signature cocktails & drinks και όχι μόνο, για την πιο όμορφη μέρα τη ζωή σας, το γάμο σας μαζί με την πιο κεφάτη ομάδα! Καλώς ήλθατε στον κόσμο ή μάλλον στην ομάδα της The Bar Testament. Ζητήσαμε από τον αρχηγό της ομάδας , Αχιλλέα Πλακίδα να μας μιλήσει για όλα τα μυστικά του wedding bartending που από όσο καταλάβαμε θέλει πολύ λεπτομέρεια, γνώση και επιμονή για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!

Yes I do The Bar Testament 17

Αχιλλέα πες μας λίγα λόγια για την The Bar Testament ;

Το The Bar Testament (Supplies & Bar Services: Bar Catering και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Bar) είναι ένα project που δουλεύαμε για πολλά χρόνια και έγινε πραγματικότητα τον Ιούνιο του 2012 στη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα γεννήθηκε από την επιθυμία μας να μοιραστούμε την εμπειρία χρόνων και τις επιχειρηματικές μας ανησυχίες με σκοπό να υποστηρίξουμε συνολικά όλες τις ανάγκες του σύγχρονου bar keeping και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας bar catering και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Βασικές αρχές μας είναι ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη, η συνέπεια, ο επαγγελματισμός και η ευγένεια. Αυτά τα στοιχεία συμβάλλουν στην επιτυχία των δραστηριοτήτων μας με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Το The Bar Testament υπηρετεί με ήθος και αξιοπρέπεια τον υπέροχο χώρο του bartending με σκοπό περισσότερος κόσμος να τον γνωρίσει και, γιατί όχι, να γίνει μέλος αυτής της κοινότητας.

Yes I do The Bar Testament 1

Από όσο λοιπόν καταλαβαίνω το bar – catering έχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει και δεν περιορίζεται μόνο στο γεγονός του γάμου…

Ακριβώς όπως το λες! Στην The Bar Testament προσφέρουμε ολοκληρωμένες bar catering υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες bar. Όσον αφορά τις υπηρεσίες του bar catering, η εταιρία μας με το άκρως εκπαιδευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει όλων των ειδών, κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσια, γενέθλια, parties, αποφοιτήσεις, εκθέσεις, εγκαίνια, σεμινάρια, προώθηση προϊόντων και πολλά ακόμα, προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και τις ανάγκες κάθε πελάτη και κάθε εκδήλωσης. Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα και προσφέρουμε σε επαγγελματίες τα φορητά bars μας προς ενοικίαση για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών.

Πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια του The Bar Testament προστέθηκε ένα νέο μέλος, το ανατρεπτικό Pig Nose. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο Citroen Hy Van που ήρθε για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει το The Bar Testament, ταρακουνώντας το χώρο του bar catering στην Ελλάδα! Είμαστε η μόνη bar catering εταιρία στην Ελλάδα που παρέχουμε ένα retro van mobile bar στις υπηρεσίες μας.

Yes I do The Bar Testament 3

Πολύ ωραία φαντάζει η εικόνα ενός retro van mobile bar σε έναν γάμο, όμως για όλα αυτά θα πρέπει να υπάρχει και η σωστή ομάδα να τα υποστηρίζει που από όσο γνωρίζω από τους φίλους μου στο Βορρά η ομάδα σας «απλά δεν υπάρχει»…..

Σε ευχαριστούμε πολύ που το λες αυτό! Η εταιρία μας αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων bartenders και ειδικών του χώρου που κάνουν πράξη τους στόχους της. Οι bartenders μας που είναι ο πυρήνας μας, με την ευγένεια, το χαμόγελο και τις υπέροχες δημιουργίες τους εξασφαλίζουν την άριστη παροχή των υπηρεσιών μας με σκοπό την όσο καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επίσης οι βοηθοί bar διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του bar, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία των εκδηλώσεων που αναλαμβάνουμε. Ακόμη το ανθρώπινο δυναμικό μας απαρτίζεται από event coordinators για πιο σωστή και οργανωμένη δουλειά, social media coordinators για να επικοινωνούμε τη δουλειά μας στους πελάτες μας και τους εν δυνάμει πελάτες μας, γραφίστες και φωτογράφους για πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.  Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας και η προϋπόθεση για μια επιτυχημένη πορεία. Στόχος μας είναι η συνεχής εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας.

Yes I do The Bar Testament 4

Νομίζω όμως πως ήρθε η ώρα να πάμε σε πιο Yes I do θέματα. Αχιλλέα πες μας τι  μπορεί να κάνει η The Bar Testament σε έναν γάμο;

Αυτό που θέλουμε είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού και φυσικά να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους του ανεξάρτητα από το πόσοι είναι.

Αμέσως λοιπόν μετά το πέρας της τελετής,  προσφέρονται cocktails ή και δροσιστικά ροφήματα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πριν τη δεξίωση σερβίρεται το απαραίτητο welcome drink. Κατά τη διάρκεια του party προσφέρονται signature και θεματικά cocktails με φρέσκα και εποχιακά προϊόντα, σπιτικά σιρόπια, βότανα και ιδιαίτερα αποστάγματα που δημιουργούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το concept του γάμου του κάθε ζευγαριού, όπως επίσης και full open bar.

Yes I do The Bar Testament 9

Πιστεύετε ότι τα ζευγάρια δίνουν βάση στο κομμάτι του bar catering και αν όχι εσείς τι θα τους λέγατε ώστε να κάνουν και αυτή την επιλογή στο γάμο τους;

Το bar catering αποτελεί το τελευταίο trend στην οργάνωση γάμων, γιατί τα cocktails αποτελούν αδιαμφισβήτητα παγκόσμια τάση στο χώρο του bar και ζουν τη δεύτερη χρυσή εποχή τους. Το bartending εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και στην Ελλάδα και οι bartenders μπήκαν στην εποχή της δημιουργικότητας εξελίσσοντας ταυτόχρονα και την «κουλτούρα» του ποιοτικού πίνειν. Το bartending δεν είναι εύκολη υπόθεση, είναι μια δημιουργική διαδικασία και αποτελεί γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ του bartender και του πελάτη. Έτσι απαιτείται συνεχής εκπαίδευση, εξειδίκευση και σκληρή δουλειά. Ενώ μέχρι και κάποια χρόνια πριν, η εταιρία του food catering αναλάμβανε και το κομμάτι του bar, τώρα ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται την εξειδίκευση που χρειάζεται. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς είναι ότι μαζί με το ζευγάρι μπορούμε να οργανώσουμε ένα πρωτότυπο, αξέχαστο και παραμυθένιο party που θα μείνει σε όλους αξέχαστο!

Yes I do The Bar Testament 8

Yes I do The Bar Testament 11

Ας δούμε λοιπόν και πιο πρακτικά  πώς γίνεται το στήσιμο ενός wedding & ενός baptism bar από εσάς.

Παρέχουμε τα δικά μας πλήρως, εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα bar stations αλλά και το Van Bar μας. Η ευελιξία τους μας δίνουν τη δυνατότητα παρασκευής ποτών και cocktails σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή στεγαζόμενο. Ακόμη υπάρχουν και ειδικά έπιπλα για τα ποτήρια και τα αναλώσιμα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε. Η διακόσμηση του εξοπλισμού μας αλλά και το dress code του προσωπικού αλλάζει και προσαρμόζεται ανάλογα με το θέμα και το ύφος της εκδήλωσης.

Όσον αφορά στα ποτήρια, χρησιμοποιούμε vintage και ειδικά ποτήρια για το κάθε cocktail όπως ποτήρι martini, margarita, long drink/highball, coupe, Collins, old-fashioned, tiki mug και πολλά άλλα από εξειδικευμένες εταιρίες του εξωτερικού.

Yes I do The Bar Testament 13

Yes I do The Bar Testament 23

Πέρα από τις «κλασικές» επιλογές κρασί – σαμπάνια, ποια ή ποιες είναι οι εναλλακτικές σας προτάσεις για welcome drinks και ποιες για non – alcohol;

Οι δημιουργίες μας βασίζονται στα φρέσκα και εποχιακά προϊόντα, σπιτικά σιρόπια, βότανα και ιδιαίτερα αποστάγματα που δημιουργούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες και το concept του γάμου, τις προτιμήσεις του κάθε ζευγαριού και το χώρο της εκδήλωσης. Για παράδειγμα cocktails με αφρώδη οίνο, ιταλικά aperitivo, όπως spritz και negroni, ζεστό κρασί για έναν χειμωνιάτικο γάμο, sangria είναι ένα μικρό δείγμα μη κλασικών επιλογών. Υπάρχουν φυσικά και επιλογές χωρίς αλκοόλ που δεν υστερούν σε γεύση αλλά και δημιουργικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα cocktails π.χ. kids’ menu, γρανίτες, σπιτικές λεμονάδες και βυσσινάδες, smoothies και mocktails.

Yes I do The Bar Testament 20

 

Let’s play a game…

Πάρε την The Bar Testament στο γάμο σου γιατί …

Διαθέτουμε το πιο σύγχρονο, ολοκληρωμένο (3 bar stations) αλλά και μοναδικό (Van bar) εξοπλισμό.

Θα προσφέρουμε τα πιο εμπνευσμένα και δημιουργικά cocktails.

Με την εμπειρία μας αλλά και τις δημιουργίες μας θα μαγέψουμε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

 

Η The Bar Testament σε έναν γάμο μπορεί να κάνει την διαφορά ….

οργανώνοντας μαζί ένα πρωτότυπο, αξέχαστο και παραμυθένιο party, με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και την πιο δυνατή ομάδα, που εσείς και οι καλεσμένοι σας θα το θυμάστε για πολύ καιρό!

Yes I do The Bar Testament 21

Yes I do The Bar Testament 32

Το πιο extreme πράγμα σε έναν γάμο που σας έχουν ζητήσει….

Ήταν ένας γάμος που μας είχε ζητηθεί από το ζευγάρι να στηθούν τα BarStation μέσα στην θάλασσα σε ειδική αποβάθρα που είχαν φτιάξει ειδικά για αυτό το σκοπό. Ο κόσμος έπρεπε να μπει στο νερό για να σερβιριστεί κάτι που έκανε το Party  μοναδικό.

Το δικό σου αγαπημένο cocktail και εκείνο το signature cocktail ενός γάμου που δε θα ξεχάσεις ποτέ….

Το δικό μου αγαπημένο cocktail είναι ένα κλασικό ιταλικό aperitivo, το υπέροχο αρωματικό negroni.

Το signature cocktail που είχαμε δημιουργήσει για ένα γάμο-βάφτιση με θέμα animation movies και δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν το Finding Nemo, ένα cocktail σερβιρισμένο μέσα σε ειδική σακούλα, για να θυμίζει τις σακούλες που βάζουν μέσα τα χρυσόψαρα που αγοράζουμε, στολισμένο με ένα πλαστικό ψαράκι που του πρόσδιδε μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτό το cocktail ήταν το hit της βραδιάς, ο κόσμος το παράγγελνε και το φωτογράφιζε συνεχώς.

Yes I do The Bar Testament 28

Yes I do The Bar Testament 31

H Τhe Bar Testament με 3 λέξεις….

Επαγγελματισμός

Δημιουργικότητα

Fun

 

Yes I do The Bar Testament 25

Φέτος η τάση στα ποτά είναι….

Παραλλαγές κλασικών cocktails και ο funky χαρακτήρας αυτών.

Το ιδανικό Yes I do cocktail θα ήταν σίγουρα….

φτιαγμένο με μεράκι και μπόλικο χαμόγελο. Μπορώ να σκεφτώ κάτι βασισμένο στη Vodka που νωρίτερα θα έχει αρωματιστεί με τριαντάφυλλο. Το λεμόνι θα ταίριαζε πολύ, όπως επίσης και η βανίλια. Θα το σερβίριζα σε ένα ψηλό ποτήρι και στο πάνω μέρος θα πρόσθετα αφρό από φρέσκα ροζ γκρέιπφρουτ.

Σε τι λες πάντα Yes I do

Λέμε Yes I do σε νέες προκλήσεις, νέα projects και σε νέες συνεργασίες.

Yes I do The Bar Testament 29

Yes I do The Bar Testament 30

 

Στοιχεία επικοινωνίας

The Bar Testament

Website: www.thebartestament.com

Facebook: BarTestament

Instagram: @the_bartestament

Twitter:@TheBarTestament

Pintertest: thebartestament

Email: info@thebartestament.com

Διεύθυνση: Βέροιας 4, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2311 221463

Kαι αν επιθυμείτε για το γάμο σας drinks on the wheels η ομάδα της The Bar Testament διαθέτει το Pig Nose! Δείτε εδώ για τι πρόκειται…

 

Yes I do The Bar Testament 15

 

Από την Αργυρώ Γιακούμα