Ο Andrew και η Μαρία είναι μόνιμοι κάτοικοι Περθ, ενώ η Μαρία κατάγεται από οικογένεια Ελλήνων μεταναστών. Όπως ήταν φυσικό, η ελληνική κουλτούρα είχε τη τιμητική της!

Οι Αυστραλοί καλεσμένοι απόλαυσαν ένα γεμάτο πενταήμερο πρόγραμμα γεμάτο εκδρομές και ελληνικές παραδοσιακές εμπειρίες, ο γαμπρός και οι κουμπάροι χόρεψαν συρτάκι, ενώ το μενού ήταν αμιγώς ελληνικό, με μεζέδες και σαλάτες και κυρίως πιάτο…ψητό αρνί!

 

Το θέμα του γάμου ήταν η ελιά, ενώ επικράτησε η χρωματική παλέτα του χρυσού, που παρέπεμπε στα βυζαντινά κοσμήματα που χάρισε ο γαμπρός στη νύφη.

Την παράσταση έκλεψε το Bubble Couple prosecco van, που ήταν στημένο από τις 6 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, δίπλα στο dance floor! Εκεί, όχι μόνο προσέφερε λευκό ξηρό και ροζέ ημίγλυκο prosecco ως welcome drink αλλά δρόσιζε τους καλεσμένους ως συμπληρωματικό ποτό καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτυ.

Έτσι, οι καλεσμένοι είχαν άμεση πρόσβαση σε αυτό ανά πάσα στιγμή, αλλά και το ειδικά διαμορφωμένο vintage τρίκυκλο Piaggio APE 50 έδωσε μια διαφορετική και σίγουρα πρωτότυπη πινελιά απογειώνοντας το γαμήλιο πάρτι. 

Εκ μέρους όλης της ομάδας του Yes I Do, Andrew & Μαρία, σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα της νέας σας κοινής ζωής!

The couple: Andrew & Μαρία

The date: 18.08.2018

The venue: Elektra Hotel, Πάλαιρος

Wedding planning: Lefkas Weddings

Λουλούδια / Διακόσμηση: Γουριώτη flowers

Ήχος: SoundVoice

The guests: 220 άτομα (εκ των οποίων οι 100 από την Αυστραλία!)

Photo credtis: Maxeen Kim

Διαβάστε επίσης…

Bubble Couple: The prosecco van!

5 hot trends για τους φετινούς φθινοπωρινούς γάμους!

Πολιτικός γάμος: Σε τι λέμε ναι και σε τι όχι…