Σερβίρει μόνο λευκό και ροζέ prosecco που έρχεται απευθείας από τους αμπελώνες Serena της Βόρειας Ιταλίας. Είναι το πρώτο Prosecco Van στην Ελληνική αγορά και κυκλοφορεί μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο vintage τρίκυκλο Piaggio APE 50, που μόλις το δείτε θα το ερωτευτείτε! Συναντήσαμε την Δωροθέα και τον Γιώργο Γερούση ή αλλιώς τους Bubble Couple και μάθαμε πώς μπορεί ένα prosecco van να απογειώσει ένα wedding party!

Πότε και πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε το Bubble Couple;

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι μας στο εξωτερικό έτυχε να δούμε το concept αυτό και δημιουργήθηκε η σπίθα να το υλοποιήσουμε στην Ελληνική αγορά. Το εγχείρημα αυτό το ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2017 και το παρουσιάσαμε πρώτη φορά στην Bride Line 2018 στο MEC Παιανίας όπου μας φιλοξένησε ο φίλος μας Στέλιος Μανωλάς στο περίπτερό της εταιρείας του, Stova Bambini.  

Γιατί επιλέξατε να σερβίρετε μόνο prosecco;

Γιατί θέλαμε να αντιπροσωπεύσουμε και να αναδείξουμε ένα συγκεκριμένο είδος κρασιού το οποίο δεν είναι ευρέως διαδεδομένο στην Ελληνική αγορά (όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό), αλλά είναι ταυτόχρονα ένα είδος εκλεπτυσμένο, που μπορεί να προσφερθεί σε παραλλαγές. Επιπλέον, προσδίδει μια χροιά πολυτέλειας σε έναν γάμο, χωρίς να είναι απρόσιτο από θέμα τιμής.

Γιατί να επιλέξει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι το Bubble Couple;

Το Bubble Couple είναι ένα νέο concept στην Ελληνική αγορά το οποίο μπορεί να δώσει μια διαφορετική πινελιά στον γάμο ενός ζευγαριού και να αφήσει άριστες εντυπώσεις στους καλεσμένους με την vintage εμφάνιση του, τα δροσερά prosecco (λευκά ή ροζέ) και prosecco based cocktails.

Για ποιες εκδηλώσεις είναι κατάλληλο το Bubble Couple;

Η γκάμα των εκδηλώσεων είναι μεγάλη: Party, εταιρικά events, εγκαίνια, γάμοι, βαπτίσεις, εκθέσεις, fashion shows ακόμα και μικρές συναυλίες. Το Piaggio APE 50 το οποίο έχουμε ανακατασκευάσει είναι τόσο μικρό που χωράει σχεδόν παντού, από Lobby ξενοδοχείου μέχρι μικρό κήπο!

Πόσο κόσμο μπορείτε να εξυπηρετήσετε;

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε από μικρά πάρτι ή εκδηλώσεις 40-50 ατόμων μέχρι και μεγάλα event 400-500 ατόμων.  

Πείτε μας 5 cocktails με βάση το Prosecco ιδανικά για wedding party.

– Pomegranate And Grapefruit Prosecco Sparkler 

– Blood Orange Bellini

– Passion Fruit Prosecco Mimosa

– Pineapple Mint Prosecco Punch

– Raspberry Prosecco Mimosa

Διαβάστε ακόμα…

Οι φυλές των καλεσμένων!

20 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον χώρο του wedding party.

Συμβολισμοί του γάμου. Τί σημαίνουν!