Πριν από λίγες ημέρες ανοίξαμε το inbox μας και αντικρίσαμε τις summer, ρομαντικές φωτογραφίες μιας πρότασης γάμου διαφορετικής από τις άλλες, καθώς έγινε… στον βυθό της θάλασσας! Η Σοφία και ο Γιάννης που θα παντρευτούν φέτος στις 15 Αυγούστου έχοντας λάβει τα απαραίτητα μέτρα και την κατάλληλη θετική ενέργεια από το Yes I Do, αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί μας τη δική τους προσωπική ιστορία και πιο συγκεκριμένα την ασυνήθιστη πρόταση γάμου του Γιάννη στη Σοφία που πραγματοποιήθηκε περίπου έναν χρόνο πριν, στις 4 Αυγούστου του 2019.

yes-i-do-underwater-proposal.jpg

Ενώ βρίσκονταν στην Ικαρία για διακοπές, κανόνισαν να δοκιμάσουν μαζί για πρώτη φορά κατάδυση.Ο Γιάννης, βέβαια, είχε και άλλα σχέδια κατά νου. Έτσι, αφού οργάνωσε τον φωτογράφο και κατάφερε να γονατίσει στον βυθό με τη βοήθεια του εκπαιδευτή της σχολής, ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί. Έξω από το νερό τους περιμέναν οι φίλοι τους με ένα ποτήρι σαμπάνια Moët & Chandon στο χέρι, καθώς είχαν ήδη στήσει ένα μικρό πάρτι για να γιορτάσουν την επισφράγιση της ευτυχίας τους. Δείτε παρακάτω τις απίθανες φωτογραφίες τους και παρακολουθήστε με ένα κλικ εδώ την πρόταση μέσα στο νερό. 

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε στη Σοφία και τον Γιάννη να είναι πάντα ευτυχισμένοι και οι όμορφες εκπλήξεις να συνοδεύουν τη ζωή τους. 

Υ.Γ. Αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες από τη δική σας ονειρική πρόταση γάμου και να μας διηγηθείτε την ιστορία σας, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@yes-i-do.gr.

Διαβάστε επίσης…

Ο Γιώργος Μαυρίδης παντρεύεται! Δείτε πώς έγινε η πρόταση γάμου!

Η Σοφία Μουτίδου τα σπάει σχολιάζοντας στο YouTube όλα όσα αγαπάμε να μισούμε στον ελληνικό γάμο

Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Edoardo Mapelli Mozzi: Δείτε πρώτοι τις πανέμορφες φωτογραφίες από τον μυστικό τους γάμο!