«Θα με παντρευτείς;». Αυτές οι τρεις λέξεις μπορούν να αλλάξουν για πάντα τη ζωή σας! Πέρα από τη θετική απάντηση, επιβάλλεται να έχετε μια όμορφη ιστορία να διηγηθείτε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το μονόπετρο, η πρόταση γάμου, η συγκίνηση… Τόσες πολλές προσδοκίες, τόσος λίγος χρόνος!

Για να προετοιμαστείτε καλύτερα γι’ αυτή την ξεχωριστή στιγμή, ήρθε η ώρα να καταρρίψετε μερικούς κοινούς μύθους γύρω από την πρόταση γάμου – μια για πάντα!

Φωτογραφία από Natalie Runnerstrom (Unsplash)

Η σύντροφός σας θα εκπλαγεί

Τα δάκρυα και οι κραυγές χαράς είναι κοινές αντιδράσεις σε μία πρόταση γάμου, αλλά δεν είναι πάντα σημάδια απόλυτης έκπληξης. Ελάχιστες νύφες βρίσκονται προ εκπλήξεως εκείνη τη στιγμή. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι τα περισσότερα ζευγάρια έχουν ήδη σχεδιάσει το κοινό μέλλον τους πολύ πριν από τη μεγάλη ερώτηση.

Diamonds are girls’ best friend?

Πιστεύετε ότι η ποιότητα ενός διαμαντιού είναι πιο σημαντική από το μέγεθος ή το σχήμα του; Ήρθε η ώρα να μάθετε τι εκτιμούν περισσότερο οι γυναίκες σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι: πρώτα το κόψιμο και το σχήμα, στη συνέχεια το στυλ και τέλος η ποιότητα της πέτρας.

Φωτογραφία από Tara Winstead (Pexels)

Η επιλογή είναι καθαρά ανδρική υπόθεση

Το δαχτυλίδι αρραβώνων είναι το κόσμημα της νέας σας ζωής, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι 1 στα 3 ζευγάρια κάνει από κοινού την επιλογή. Επομένως, οι γυναίκες όχι απλά γνωρίζουν μια την επερχόμενη πρόταση, αλλά εμπλέκονται περισσότερο από ποτέ στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου!

Η ευχή των γονέων είναι ξεπερασμένη

Παραδόσεις, όπως το να ζητήσετε την ευχή των μελλοντικών πεθερικών σας, έχουν επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό. Μεγάλο ποσοστό των γαμπρών επιλέγουν να ζητήσουν την ευλογία από την οικογένεια της συντρόφου τους – ένα αξιοσημείωτο άλμα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Φωτογραφία από Ben White (Unsplash)

Είναι υπερβολή να γονατίσετε;

Μιλώντας για παραδόσεις που είναι πιο δημοφιλείς από ποτέ, αξίζει να γνωρίζετε ότι το 91% των γαμπρών χρησιμοποιεί τις λέξεις «Θα με παντρευτείς;» και το 87% γονατίζει για αν κάνει τη μεγάλη ερώτηση. Μερικές παραδόσεις είναι πραγματικά διαχρονικές!

Πρόταση «κεκλεισμένων των θυρών»

Όσο κι αν δεν το περιμένατε, σχεδόν οι μισές (45%) των προτάσεων γάμου πραγματοποιούνται σε δημόσιες τοποθεσίες, σε ένα γραφικό, υπαίθριο σημείο (εστιατόριο, πάρκο, παραλία) ως το ιδανικότερο σκηνικό για τη μεγάλη στιγμή!

Φωτογραφία από Bailey Anselme (Unsplash)

Οι γυναίκες δεν έχουν ιδέα πόσο κοστίζει το μονόπετρο

Καθώς η αγορά του μονόπετρου γίνεται με πιο διαφανείς διαδικασίες μεταξύ των συντρόφων, το 70% των μέλλουσων νυφών γνωρίζει πόσα χρήματα ξόδεψε ο σύντροφός τους γι’ αυτό (και το 90% αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένο με την εν λόγω τιμή). Η διαδικασία της πρότασης γάμου είναι σίγουρα περισσότερο αμφίδρομη απ’ ότι στο παρελθόν!

YES I DO TIP: Το πιο σημαντικό όταν έρθει η ώρα που θα ζητήσετε από την αγαπημένη σας να πορευτείτε μαζί στη ζωή, είναι να ζήσετε τη στιγμή στο έπακρο! Δεν πειράζει να συγκινηθείτε, δεν πειράζει να κλάψετε, το πιο σημαντικό είναι να είστε ο εαυτός σας!

Must Read:

Γιατί γονατίζουν οι άνδρες για να κάνουν πρόταση γάμου;

Αρραβωνιαστήκαμε! 5 φράσεις που δεν θέλω να ακούσω

Celebrity watch: Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!