Πίσω από τη συγκλονιστική και pinterest approved διακόσμηση του Yes I Do Catwalk by System Professional βρίσκεται η LH Rentals, που φρόντισε  τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα.
Μπαίνοντας κανείς στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το show αντίκριζε μια εντυπωσιακή πασαρέλα 80 μέτρων σε σχήμα Π, ενώ το κοινό καθόταν δεξιά κι αριστερά του catwalk σε αναπαυτικές x-back καρέκλες ρετρό από ξύλο οξιάς, ένα από τα best seller items της εταιρείας, αλλά και σε πολυτελείς, βελούδινους, βικτωριανού τύπου καναπέδες που είχαν τοποθετηθεί ανάμεσα.


Επιπλέον, λίγο πριν το τέλος της πασαρέλας, οι 60 celebrities έκαναν την πιο εντυπωσιακή έξοδο, περνώντας κάτω από την ξύλινη custom made παραμυθένια αψίδα που είχε σχεδιαστεί ειδικά από την LH Rentals για το event.

Το Yes I Do Catwalk by System Professional  ήταν μια καλή αφορμή να βρεθούν φίλοι και γνωστοί που είχαν χρόνια να συναντηθούν από κοντά -όπως συμβαίνει άλλωστε και στους γάμους!- και σε αυτό βοήθησε και η σοφή διαρρύθμιση του χώρου, με τα μικρά lounge που είχαν τοποθετηθεί διάσπαρτα από την LH Rentals.

‘Εκτός από τον κυρίως χώρο της εκδήλωσης, τα έπιπλα της LH Rentals δέσποζαν και στο backstage. Εκεί, είχαν στηθεί τα μεγάλα και διάσημα πλέον μοναστηριακά τραπέζια της LH Rentals στα οποία έγινε όλη η προετοιμασία των 65 celebrities.