Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Το «Παραμύθι με Όνομα» το γνωρίσαμε πριν από τρία περίπου χρόνια ως το πρώτο προσωποποιημένο παραμύθι στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό για να χαρίσει χαμόγελα ευτυχίας σε χιλιάδες παιδιά και να τα κάνει να νιώσουν μοναδικά!

Η Βιργινία Χατζηκωνσταντινίδου και η Μέλανι Βορριά αποφάσισαν να κάνουν τα παιδιά, μέσω της προσωποποίησης, πρωταγωνιστές των δικών τους παραμυθιών. Τώρα, με οδηγό την ανεξάντλητη έμπνευσή τους θέλησαν να δημιουργήσουν το πρώτο προσωποποιημένο βιβλίο για ενήλικες. Ένα βιβλίο που θα μείνει ενθύμιο σε όποιον το χαρίσετε, για να θυμάται πάντα γιατί είναι τόσο σημαντικός για εσάς! 

yes_i_do_paramithimeonoma.jpg

Αν λοιπόν ψάχνετε ένα πιο πρωτότυπο δώρο γάμου και δεν θέλετε να καταφύγετε στα συνηθισμένα ή στην εύκολη λύση ενός Χ χρηματικού ποσού, αυτό είναι το πιο συγκινητικό αναμνηστικό που μπορείτε να χαρίσετε στο μελλόνυμφο ζευγάρι. Βάλτε τέλος στα βαρετά γαμήλια δώρα με το προσωποποιημένο βιβλίο «10+1 Σ’ αγαπώ» που θα διηγείται την ιστορία αγάπης τους! 

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα παραγγελίας στο e-shop με τα ονόματα του ζευγαριού, να γράψετε τις ευχές σας για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους καθώς και τους 10 λόγους που κάνουν την αγάπη τους μοναδική, να στείλετε τις φωτογραφίες τους και τα κορίτσια θα επιμεληθούν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους για να φτιάξουν την ιστορία αγάπης των μελλόνυμφων.

yes_i_do_paramithimeonoma_2.jpg

YES I DO TIP: Όλα τα προσωποποιημένα παραμύθια φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας, αποκλειστικά και μόνο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με σκοπό να σας δώσουν την ευκαιρία να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης που θα μείνει για πάντα! Γι’ αυτό εάν θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο στο αγαπημένο σας ζευγάρι που πρόκειται σύντομα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μην το αφήσετε τελευταία στιγμή! 

Παραμύθι με Όνομα

Site: www.paramithimeonoma.gr

Facebook: Παραμύθι με Όνομα

Instagram: @paramithimeonoma_

Must Read:

Γάμος την εποχή του κορωνοϊού: Τελικά, να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

5 απορίες που έχει κάθε νύφη της Covid εποχής | Με τις απαντήσεις τους φυσικά!

Πώς θα διατηρήσω την ασφάλεια των καλεσμένων μου στην Covid εποχή;

Most Popular:

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ