Ο διαγωνισμός έληξε. Νικήτρια είναι η Ειρήνη Αλεξοπούλου.  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω με mail για την παραλαβή του δώρου σου!  Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό με το πουκάμισο φορεμένο!

—————————————————————-

 

yes-i-do-trashvintage5

Μάλλον το έχετε ήδη καταλάβει, αλλά εμείς εδώ στο Yes I Do, λατρεύουμε το vintage, έτσι δεν θα μπορούσαμε, ταξιδεύοντας στη Ρόδο, να μην αγαπήσουμε το Trash.

yes-i-do-trashvintage1
Ο Γιώργος και η Μαριάννα, δύο γλυκύτατα παιδιά και ζευγάρι εδώ και χρόνια, είναι οι ιδιοκτήτες του Trash, και μοιάζουν σαν να βγήκαν από Αμερικάνικο φίλμ των 70s. Στο Trash μπορεί κανείς να βρεί τα πιο όμορφα vintage ρούχα και πάμπολλες αντίκες, σε άριστη κατάσταση. Εμείς τους συναντήσαμε στο The Meet Market , το Σαββατοκύριακο 18/19 Οκτωβρίου, όπου έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση στην Αθήνα, και εντυπωσίασαν, με την μεγάλη ποικιλία από vintage ρούχα-κομμάτια και την συλλογή τους από γυαλιά ηλίου.

yes-i-do-trashvitage7
Η δημιουργία του υποκαταστήματος Trash στην Αθήνα, γίνεται λαϊκή απαίτηση, ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους μέσω Facebook,  να σας ενημερώνουν για τις νέες παραλαβές, και να σας στέλνουν ταχυδρομικώς ό,τι θέλετε να αγοράσετε.

yes-i-do-trashvintage3

yes-i-do-trashvintage2

Για τις νύφες λάτρεις του vintage, μπορείτε μετά από επικοινωνία με τα παιδιά να τους ζητήσετε να εντοπίσουν το πιο όμορφο vintage νυφικό που έχετε δει (είναι πραγματικοί detective) και είτε να το αγοράσετε είτε και να το νοικιάσετε.

Eμείς πάντως έχουμε γράψει για τους SOS κανόνες του αληθινά vintage νυφικού!

Δείτε το Trash στο facebook και αν τύχει και περνάτε από Ρόδο μη παραλείψετε να επισκεφτείτε το μαγαζί, όσο για εμάς τους Αθηναίους, υπομονή, θα ξανάρθουν.

Τέλος, ειδικά και κυρίως αποκλειστικά για εσάς τις λάτρεις του vintage, και αναγνώστριες του Yes I Do, ο Γιώργος και η Μαριάννα μας έδωσαν ένα απίστευτο vintage bridal all-lace πουκάμισο, για το οποίο εμείς ξεκινάμε τον εξής διαγωνισμό!

Θέλεις να κερδίσεις το απίστευτο πουκάμισο;

yes-i-do-compet

Να πώς!

Τρόπος συμμετοχής: Comment κάτω από το post με όνομα και επώνυμο!

Διάρκεια διαγωνισμού: 1-15/11/2014

Ανακοίνωση νικητών:16/11/2014

Σημείωση: αν σε πέντε μέρες μετά την πρώτη επικοινωνία με τους νικητές δεν λάβουμε απάντηση, τότε θα επικοινωνούμε με τους πρώτους επιλαχόντες.

Παραλαβή/παράδοση δώρων: Η παραλαβή των δώρων γίνεται από τη διεύθυνση στην οποία σας ενημερώνουμε κάθε φορά στο γραπτό μήνυμα. Οι αποστολές εκτός Αθηνών πραγματοποιούνται με κούριερ με έξοδα του παραλήπτη.

yes-i-do-compet2