Ο διαγωνισμός έληξε. Νικήτρια είναι η Χριστίνα Γούλα.  Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω με mail για την παραλαβή του δώρου σου!  Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό με το φόρεμα!

—————————————————————-

H σχέση μας ως Yes I do με το κατάστημα London Boutique όπως έχετε καταλάβει είναι “ερωτική”! Από τη στιγμή που επισκεφθήκαμε το μαγαζί της Δήμητρας και της Ιωάννας Τριανταφυλλίδη, είπαμε εδώ άνετα μπορεί κανείς να βρει το ρούχο που έψαχνε! Τι εννοούμε;

Πρόκειται για μια αυστηρώς Λονδρέζικη μπουτίκ. Τα κορίτσια φέρνουν τα ρούχα  αποκλειστικά και μόνο από το Notting Hill. Τι θα βρείτε στην London Boutique; Τα πάντα! Από υπέροχα αξεσουάρ και κοσμήματα μέχρι φοβερά κεντητά παλτό. Εμείς λατρέψαμε τις κομψές δαντελένιες μπλούζες, φούστες και πουκάμισα (γενικά η δαντέλα είναι το σήμα κατατεθέν, και είναι εξαιρετικής ποιότητας vintage style δαντέλα, που κρατάει για πάντα), τα υπέροχα φορέματα για κάθε στυλ και τύπο αλλά όλα στην ίδια αγγλική αισθητική.

Συνεπώς εδώ θα βρείτε εκείνο το διαφορετικό που ψάχνατε είτε για να παντρέψετε τους φίλους, είτε για να παραστείτε ως καλεσμένη σε γάμο και όχι μόνο, είτε ακόμα και ως νύφη σε έναν διαφορετικό ή πολιτικό γάμο!

Yes I do London Boutique contest 3

Παντρεύεστε με πολιτικό γάμο; Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου σας τα έχουμε εδώ  !

Είστε καλεσμένη  σε κάποιο event (γιατί γιορτές έρχονται όπως και να το κάνουμε) ;

Εμείς ως Yes I do εξασφαλίσαμε σε μια τυχερή το υπέροχο 2 layers chiffon dress adjustable waist ribbon  φόρεμα (σε m/l size) των φωτογραφιών από το London Boutique!

Yes I do London Boutique contest 6
Yes I do London Boutique contest 2

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ LONDON BOUTIQUE – 2 layers chiffon dress adjustable waist ribbon (M/L size)

Τρόπος συμμετοχής: Κάντε σχόλιο κάτω από το άρθρο ποιο είναι το ιδανικό χρώμα σε φόρεμα για τις φετινές γιορτές;

Διάρκεια διαγωνισμού: 13/11/2014 – 28/11/2014

Ανακοίνωση νικητών: 29/11/2014

Σημείωση: αν σε πέντε μέρες μετά την πρώτη επικοινωνία με τον νικητή/ -τρια δεν λάβουμε απάντηση, τότε θα επικοινωνούμε με τον πρώτο επιλαχόντα /-ουσα.

Παραλαβή/παράδοση δώρων: Η παραλαβή του φορέματος θα γίνει από το κατάστημα London Boutique  στη διεύθυνση Αγίας Παρασκευής 45, Χαλάνδρι (ώρες και μέρες καταστημάτων), τηλ. 210 6836735.Οι αποστολές εκτός Αθηνών πραγματοποιούνται με κούριερ με έξοδα του παραλήπτη.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα από το London Boutique κάντε like εδώ  και μπείτε και εδώ!

Από την Αργυρώ Γιακούμα